TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ninja cel Furios AI-MAN-NINJCF-20-N-001
Ninja cel Furios
Vezi
galerie

Ninja cel Furios

de Mary Nhin

Id: #323396

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ninja cel Furios de Mary Nhin, cu ilustrații de Jelena Stupar este o altă povestire adorabilă din seria „Trucuri Ninja” care le va furniza copiilor o nouă armă secretă cu ajutorul căreia vor reuși să își gestioneze mai bine emoțiile, să capete mai multă încredere în ei și să se pregătească pentru provocările vieții. Așadar, dacă micuțul tău își manifestă adesea furia într-un mod nepotrivit, chiar și pentru cele mai neînsemnate motive, înseamnă că această carte îi va fi de folos. 

Asta pentru că, cu ajutorul ei va înțelege că este normal să ne enervăm uneori, dar că este foarte important totodată să știm să ne controlăm aceste emoții. Și nu doar atât. Mai trebuie să știm și cum să ne controlăm furia. O astfel de metodă vor găsi chiar în această povestioară.

„Trucuri Ninja” este o serie de 32 de cărți de dezvoltare personală pentru copii școlari și preșcolari care a fost concepută cu scopul de a le oferi copiilor deprinderi valoroase de viață, însă poate constitui o resursă excelentă și pentru consilieri școlari, învățători și profesori. 

Dragi părinți și bunici, știm cu toții că gestionarea propriilor emoții nu este o treabă deloc ușoară, nici chiar la vârsta adultă, așadar haideți să le facem copiilor noștri viața mai ușoară și să-i învățăm ceea ce școala nu îi învață prin intermediul acestei povești ușoare și educative. 

Copiii învață din exemple. Așadar, de ce ne mirăm oare când copilul nostru reacționează extrem de urât atunci când este furios în condițiile în care noi înșine la rândul nostru facem de multe ori la fel? Copiii noștri văd părinți furioși, bunici furioși și uneori chiar și dascăli furioși care se lasă copleșiți de furie. Așadar, ce pretenții putem să avem de la ei atât timp cât ei nu au alte modele decât pe noi înșine, iar noi nu suntem de fiecare dată exemplele perfecte? 

Povestea de față oferă un model de urmat. Așadar haideți să îl adoptăm noi înșine mai întâi și apoi cu siguranță vom vedea același mod de a reacționa și la copiii noștri. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mary Nhin

Ilustrator: Jelena Stupar

Traducător: Maria Nicula

Data apariției: decembrie 2020

Titlu original: Angry Ninja

ISBN: 9786069136997

Copertă: Paperback

Număr pagini: 28

Limbă: Română

Dimensiuni: 21x22,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Teme: emoții

Mary Nhin
Mary Nhin
Autor

Mary Nhin este o americancă din Edmond, Oklahoma (SUA), mamă a trei băieți, coac...

vezi autor