TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Prima enciclopedie Larousse

Larousse
Colecții/Serii: Larousse Junior
Enciclopedia Larousse pentru copii. O carte de citit și recitit! Prima enciclopedie care le dezvăluie copiilor lumea...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-609-920-2
Dimensiuni: 20,5x24 cm
Tip copertă: Hardcover

Prima enciclopedie Larousse

MAI MULTE DESPRE CARTE

Enciclopedia Larousse pentru copii.

O carte de citit și recitit!

Prima enciclopedie care le dezvăluie copiilor lumea înconjurătoare.

1. Corpul uman: informaţii despre cum se naşte un copil, creşterea şi dezvoltarea corpului, cele cinci simţuri, rolul alimentaţiei şi micile probleme de sănătate.

2. Natura: Cum se succed anotimpurile? Ce forme de relief există în natură? Cum se derulează viaţa locuitorilor în funcţie de toate aceste aspecte? Iată doar o parte din întrebările la care copiii vor găsi răspuns.

3. Istoria: o incursiune în istorie pornind de la epoca dinozaurilor, trecând prin Preistorie, Antichitate şi Evul Mediu al cavalerilor, cu destinaţie finală lumea de astăzi.

4. Animalele: o călătorie fascinantă în lumea necuvântătoarelor fie că este vorba de animalele de companie, fie că sunt cele sălbatice, marine, din regiunile polare sau din pădurile tropicale.

5. Oraşele: descrierea unui oraş în cele mai mici amănunte, cu trimitere spre activităţile curente şi cele de petrecere a timpului liber.

6. Universul: copiii vor descoperi locul Pământului în Univers, importanţa planetelor, precum şi rolul Soarelui şi al Lunii.

7. Lumea: informaţii relevante despre cele şase continente, viaţa şi adaptarea locuitorilor la condiţiile de mediu, modalităţi de protejare a Planetei.


Enciclopedia răspunde întrebărilor celor mai mici cititori şi este însoţită de activităţi amuzante, legende pentru învăţarea unor cuvinte noi, pictograme tematice şi scurte introduceri.

Cuprins extins:
Corpul omenesc
Orașul
Istoria
Natura
Animalele
Casa
Lumea
Universul
Autor: Larousse
Traducător: Graal Soft
Data apariției: 2015
Editura: RAO
Pagini: 1
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
carte pentru copii, ilustrații, cultură generală, enciclopedii, educativ, Enciclopedia Larousse pentru copii, prima mea enciclopedie

Opinia cititorilor