TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Vânătoare pe Marea Diavolului. Gașca spiritelor AR-KES-VPMDGS-20-N-001
Vânătoare pe Marea Diavolului. Gașca spiritelor
Vezi
galerie

Vânătoare pe Marea Diavolului. Gașca spiritelor

de Kester Schlenz

Id: #309013

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ei bine, dragii noștri cititori, aflați că aventura Găștii Spiritelor continuă! Însă... cam aici se termină veștile bune.
Cum așa? Păi, fiindcă misteriosul și periculosul Abis își dă în petic și-l soarbe pe Meck într-o altă dimensiune. Prietenii lui, Till, Bea, spiritul piratului Störtebeker, vampiveverița Stribbi și vrăbioiul luptător Horst pornesc de îndată să-l salveze. Ajung pe un tărâm straniu unde... află că Meck a fost răpit de Pantalonii Nemorți și dus peste Marea Diavolului. Pentru a ajunge la el trebuie să stea de vorbă cu un rechin uituc, apoi cu o scoică înfuriată, să ia parte la o bătălie sângeroasă între meduze și castraveți-de-mare, să dovedească un ciclop cam prostuț și să-l păcălească pe înspământătoriul Putrefacțius. Fără a mai vorbi de întâmplările de pe insula lui Circe, de îmbunarea spiritului râului și încă altele. Vor reuși? Îi vor ajuta curajul, istețimea și dorul de prietenul lor să treacă cu bine prin toate peripețiile? Vor mai găsi ei drumul către casă?
Nu vă spunem, ci vă invităm la „Vânătoare pe marea diavolului”. Să citiți, să luați și voi parte la toate pățaniile și să aflați cum se termină!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Kester Schlenz

Traducător: Mihai Draganovici

Data apariției: martie 2020

ISBN: 978-606-009-234-6

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 192

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Aramis

Teme: aventură