TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Țara nesfârșitelor povești PM-KAS-ARA0NP-18-N-001
Țara nesfârșitelor povești
Vezi
galerie

Țara nesfârșitelor povești

de K. Saunders

Titlu apărut în colecția Literati la Pandora M

Id: #257657

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ce s-ar întâmpla dacă ar exista o lume pusă în mișcare de imaginație?
O lume a absurdului, unde oamenii și jucăriile lor trăiesc mult timp după ce au părăsit lumea Dură… și ce s-ar întâmpla dacă ușa dintre această lume și cealaltă ar fi spartă?

Emily și sora ei, Holly, erau extrem de apropiate. Făceau total împreună. Dar Holly a murit în urmă cu trei luni și lumea lui Emily s-a năruit.
În mijlocul unui ocean de schimbări, Emily constată că îi lipsește ursulețul de pluș al lui Holly, Albăstrel, aproape la fel de mult cum îi lipsește sora ei. Dar Albăstrel a fost înmormântat cu Holly și niciunul dintre ei un poate fi adus înapoi.
Apoi într-o noapte, Emily visează jucării care vorbesc și care îi spun că au venit din lumea jucăriilor cu un mesaj de la Albăstrel. Emily este convinsă că se poate reîntâlni cu el. Dar se întâmplă ceva ciudat cu bariera dintre lumea jucăriilor și cea reală. O magie un doar stranie, ci și periculoasă, se infiltrează de dincolo și face ravagii în lumea lui Emily. Acum ea trebuie să decidă dacă, pentru a-l găsi pe Albăstrel, merită să riște viața celor pe care îi iubește.

extinde
 

Detalii produs

Autor: K. Saunders

Traducător: Luminiţa Gavrilă

Data apariției: noiembrie 2018

Titlu original: The Land of Neverendings

ISBN: 978-606-978-181-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 296

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Pandora M

Teme: aventură

 

Opinii editoriale

O explorare delicată, amuzantă și tulburătoare a durerii, dragostei și memoriei, care are atmosfera primitoare a unui veritabil roman clasic. 

The Guardian

Profund emoționant și plin de imaginație. 

The Daily Mail

Străbătut de compasiune și presărat cu umor, romanul lui Kate Saunders explorează limitele durerii pierderii cuiva drag și puterea durabilă a poveștilor. 

Wall Street Journal