TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Creatorii de povești IN-IRI-CREADP-20-N-001
Creatorii de povești
Vezi
galerie

Creatorii de povești

Titlu apărut în colecția Basm XXI la Integral

Id: #317029

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

"Îmi plac poveștile. Îmi place să le ascult și să le spun mai departe. Iar acum, de când sunt mamă de minune, poveștile le redescopăr și cu Andrei-Ioan. Amândoi am intrat cu mare drag în lumea Creatorilor de Povești. O lume minunată, în care micii scriitori ne-au primit cu brațele deschise, iar noi ne-am bucurat de fiecare poveste în care au pus creativitate, emoție, suspans, bucurie. Dacă vrei să uiți de tot și toate, intră în lumea Creatorilor de Povești! "- Ioana Maria Moldovan

"Propunerea Irinei Ismail, coordonatoarea acestei călătorii în lumea poveștilor și a copilăriei m-a suprins în mod plăcut, mai cu seamă că venea într-un moment în care pandemia închisese porțile școlilor și teama de necunoscut pusese stăpânire pe noi toți.

În încercarea de a găsi soluții și activități atractive pentru copii, clubul Creatorii de Povești, s-a dovedit a fi o propunere pe placul celor mici, o activitate captivantă și așteptată cu mult interes de cei mici și care, iată, a născut acest proiect minunat al copiilor pentru copii.

Orele online în care le-a fost stârnită creativitatea și provocată imaginația au fost primite cu mare bucurie și entuziasm de cei mici, rezultatul muncii lor sperând a fi apreciat de publicul cititor.

Am fost extrem de impresionată să aflu că cei mici au fost de accord ca munca lor să fie dăruită copiilor mai puțin norocoși, copiilor cu dizabilități din cadrul Școlii Primare CONIL. Sunt fericită să văd, pe zi ce trece, faptul că noua generație împărtășește valori precum empatia, prietenia, toleranța și acceptarea, iar asta îmi dă speranță într-un viitor mai bun pentru toți copiii.

Fiecare copil este o lume, iar noi, la CONIL, ne străduim să descoperim și să stimulăm talentele fiecărui copil, provocându-l dar mai ales încurajându-l permanent.
Vă invit să citiți aceste superbe povești inocente și atât de sincere scrise de copii minunați, talentați și extrem de isteți, gândindu-vă totodată și la binele făcut copiilor cu cerințe speciale, beneficiari ai acestui proiect." - Adela Hanafi, președinte CONIL

extinde