TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Fram în lumea emoțiilor și a întunericului CV-IRF-FNLEIA-19-N-001
Vezi
galerie

Fram în lumea emoțiilor și a întunericului

de Irina Forgaciu

Id: #265135

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ursulețul Fram este uneori bucuros, alteori trist, uneori temător, alteori curajos. Cum crezi că reușește să facă față tuturor emoțiilor care îl încearcă? Și ce face el când frica de întuneric nu îl lasă să doarmă? Hai cu el în aventură și vei afla cum a reușit să profite de fiecare dintre emoțiile lui pentru a deveni un ursuleț mai fericit, mai plin de viață și mai curajos!

 

Lucrarea este împărțită în 2 capitole și un glosar cu idei practice pentru părinți. Prima parte inițiază micul cititor în fascinanta lume a emoțiilor, iar a doua parte prezintă frica de întuneric și tehnici psihologice prin care aceasta se poate diminua. La final, părinții găsesc o serie de îndrumări, întrebări și idei de jocuri care să îi ajute în dialogul cu copilul mic.

 

Educația timpurie a unui copil se realizează în mare parte prin joacă și prin lectura de calitate. Cu cât sunt mai devreme familiarizați cu noțiunea de emoții si cu cât ajung să le înțeleagă mai repede, cu atât mai ușor le va fi să le gestioneze atunci când apar situații conflictuale. Relația sănătoasă cu propriul corp și cu sinele se cultivă, nu este înnăscută. Zilnic, puțin câte puțin, copilul învață cu ajutorul adulților cum să nu lase copleșit de emoții.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Irina Forgaciu

Ilustrator: Alexandra Abagiu

Data apariției: octombrie 2019

ISBN: 9786064403131

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 120

Limbă: Română

Dimensiuni: 20,5x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: emoții

Irina Forgaciu
Irina Forgaciu
Autor

Irina Forgaciu este o psihologă pentru care domeniul psihologiei a devenit un st...

vezi autor