TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ernest și Celestine la muzeu
Ernest și Celestine la muzeu
Vezi
galerie

Ernest și Celestine la muzeu

de Gabrielle Vincent

Id: #374765

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

"Ernest și Celestine”, poate cea mai populară și îndrăgită serie din literatura franceză pentru copii. Apărută de-a lungul a 20 de ani, această serie continuă să fie extrem de căutată de părinți și copii.

O nouă poveste din seria Ernest și Celestine!
 
Ernest este pasionat de istoria artei, iar la muzeu descoperă o mulțime de tablouri care îl captivează. Galeria interminabilă i se pare însă plictisitoare lui Celestine, care se rătăcește de Ernest. Cei doi prieteni se caută neliniștiți prin muzeu și, cu ajutorul paznicilor, se regăsesc. Celestine a tras însă o spaimă uriașă, din care își revine abia acasă, mângâiată de cuvintele afectuoase ale lui Ernest.
 
Îi cunoașteți deja pe ursul Ernest și pe șoricica Celestine. Sunt printre cele mai îndrăgite personaje din literatura europeană pentru copii. Ilustrate în acuarelă, poveștile lor surprind întâmplări din viața oricărui copil: micile bucurii sau dezamăgiri, pierderea unei jucării, capriciile zilnice. Textul simplu și puterea evocatoare a imaginilor pastelate fac din această serie de povești o capodoperă de mare sensibilitate și o primă școală a vieții pentru micii cititori.
 
În aceeași serie: „Ernest și Celestine l-au pierdut pe Simeon”, „Ernest și Celestine la picnic”.
extinde
 

Detalii produs

Autor: Gabrielle Vincent

Ilustrator: Gabrielle Vincent

Data apariției: iunie 2021

ISBN: 9786068986203

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 36

Limbă: Română

Dimensiuni: 23x26 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Frontiera