TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ernest și Celestine l-au pierdut pe Simeon 978-606-8986-13-5
Ernest și Celestine l-au pierdut pe Simeon
Vezi
galerie

Ernest și Celestine l-au pierdut pe Simeon

de Gabrielle Vincent

Id: #306168

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În timpul unei plimbări, Celestine își pierde jucăria preferată – pe dragul pinguin Simeon. Nicio altă jucărie nu-l poate înlocui, iar Celestine e tare mâhnită! Ernest are însă o idee care îi readuce lui Celestine zâmbetul pe buze, într-o poveste emoționantă despre pierdere, regăsire și generozitate.

 

Nu este ușor să intri în conștiința a generații întregi de copii! Dar iată că Ernest și Celestine sunt printre cele mai îndrăgite personaje din literatura europeană pentru copii. Și nu avea cum să fie altfel, de vreme ce poveștile lor surprind într-un mod cald și autentic întâmplări din viața oricărui copil (pierderea unei jucării, capriciile zilnice, frica, dezamăgirea în fața unei promisiuni neținute etc.).

 

Textul simplu și puterea evocatoare a imaginilor pastelate fac din seria „Ernest și Celestine” o capodoperă de mare sensibilitate și o primă școală a vieții pentru micii cititori.Apărute pentru prima dată în anii ’80, poveștile lor au dat naștere unei serii literare care cuprinde astăzi 26 de titluri.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Gabrielle Vincent

Traducător: Alexandru Gurău

Data apariției: octombrie 2019

ISBN: 978-606-8986-13-5

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 36

Limbă: Română

Dimensiuni: 26x28 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Frontiera