TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Fructe și legume
Fructe și legume
Vezi
galerie

Fructe și legume

Id: #381832

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Învăț limba engleză
 

Descriere produs

Bingoletto. Fructe și legume reprezintă un sistem inedit de a învăța limba engleză, inspirat de popularul joc de bingo. Cu ajutorul acestei metode, copilul va învăța cu ușurință denumirile unor fructe și legume, îmbogățindu-și astfel vocabularul.

 

 

CONȚINUT BINGOLETTO • FRUCTE ȘI LEGUME:

  • 56 de carduri cu control al poziției. Fiecare card conține pe o față imaginea, iar pe verso cuvântul din limba engleză corespunzător, însoțit de traducere și transcriere fonetică;
  • 7 planșe de bingo, pe care se regăsesc imaginile de pe carduri;
  • broșură pentru părinți și educatori, care conține sugestii de activități și jocuri de învățare, precum și exemple de folosire a cuvintelor în propoziții. Copilul va putea astfel să învețe denumirile unor fructe și legume, să își dezvolte limbajul și să își îmbogățească vocabularul limbii engleze.

 

Pachetul face parte din colecția Bingoletto și este dedicat copiilor de 3-7 ani. Colecția urmărește învățarea limbii engleze cu ajutorul unui sistem inspirat de popularul joc de bingo. Copiii își îmbogățesc vocabularul într-un mod amuzant, care îi provoacă să învețe și să știe din ce în ce mai multe cuvinte. Bingoletto se poate folosi cu succes atât de părinții implicați în educația copiilor, cât și de educatori, la grădiniță, ca material didactic stimulator și distractiv.

 

Din aceeași colecție mai fac parte:  Bingoletto. În oraș  Bingoletto. În natură  Bingoletto. Jocuri și jucării  Bingoletto. Acțiuni  Bingoletto. Corpul meu  Bingoletto. Meserii  Bingoletto. În casă • Bingoletto. Noțiuni opuse  Bingoletto. Haine și accesorii  Bingoletto. Alimente  Bingoletto. Animale

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: mai 2021

ISBN: 9789731497648

Copertă: Board book

Număr pagini: 56

Limbă: Engleză, Română

Dimensiuni: 8,2x13,3 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Gama

Teme: copilărie, curiozitate, natură