TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Expresii și proverbe. Scrie și șterge! Expert (7-10 ani) GA-000-EIPSIT-21-N-001
Expresii și proverbe. Scrie și șterge! Expert (7-10 ani)
Vezi
galerie

Expresii și proverbe. Scrie și șterge! Expert (7-10 ani)

Titlu apărut în colecția Scrie și șterge la Gama

Id: #372943

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

 Setul conține:

  • 40 de fișe cu exerciții care urmăresc cunoașterea expresiilor și proverbelor românești;

  • cariocă specială, care se șterge cu ușurință și permite refacerea contururilor ori de câte ori este nevoie. Astfel, copilul nu va avea nevoie de materiale în plus pentru finalizarea desenului.

 

Pachetul Scrie și șterge ajută copilul să cunoască cele mai uzuale proverbe și expresii românești cu ajutorul activităților interactive.

 

Colecția Scrie și șterge! Expert Limba română reprezintă un instrument util și amuzant de învățare a tainelor limbii române prevăzute în programa pentru ciclul primar. Exercițiile propuse pot fi refăcute de nenumărate ori, cu ajutorul cariocii și al fișelor de lucru plastifiate din aceste carti cu activitati. Pachetul Scrie și șterge - Expresii și proverbe îl ajută pe copil să își îmbogățească vocabularul, să deprindă anumite noțiuni de gramatică, să își îmbunătățească capacitatea de concentrare și atenția și să își antreneze memoria și perspicacitatea.

 

Exercițiile sunt variate ca structură, copilul având posibilitatea atât să completeze spații punctate, să traseze linii, să deslușească proverbe din imagini, cât și să încercuiască sau să rezolve anumite careuri. De asemenea, cardurile conțin și o secțiune în care copilului i se cere să ofere câte un echivalent pentru anumite expresii, pentru a înțelege mai ușor semnficația acestora. Pachetul face parte din colecția „Scrie și Șterge! Expert Limba română” și este recomandat copiilor de 7-10 ani.

 

Din aceeași colecție mai fac parte și: • Ortograme - volumul 1 • Găsește greșeala • Ortograme - volumul 2 • Sinonime • Antonime

extinde
 

Detalii produs