TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Rochia de vară. Povestioarele mele Montessori
Rochia de vară. Povestioarele mele Montessori
Vezi
galerie

Rochia de vară. Povestioarele mele Montessori

de Ève Herrmann

Titlu apărut în colecția Povestioarele mele Montessori la Gama

Id: #374479

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Povestioarele mele Montessori” este o colecție de cărți de povești inspirate de filosofia Montessori, care le are drept protagoniste pe surioarele Liv și Emy, două fetițe curioase și inventive.

 

Povestioarele sunt simple și scurte, delicat ilustrate, potrivite începând de la vârsta de trei ani. Inspirate din viața reală, sunt urmate, la finalul fiecărei cărți, de indicații pentru o activitate complementară lecturii. Astfel, copilul va ajunge să rețină informații utile, într-un mod plăcut și distractiv. 

 

Cartea „Rochia de vară” îl ajută pe copil să descopere lucruri esențiale despre autonomie, conduită, forme, culori și mărimi și să își dezvolte inteligența emoțională, îndemânarea și motricitatea fină. Ève Herrmann are două fetițe (Liv și Emy), este scriitoare de succes, grafician, fotograf și pasionată de pedagogia Montessori.

 

De aceeași autoare, la Editura Gama au mai apărut volumele „100 de activități stimulatoare Montessori, „100 de activități Montessori pentru descoperirea lumii înconjurătoare” și seria de patru caiete „Activitățile mele Montessori”. Cartea este potrivită pentru copii de 3-5 ani.

 

Din aceeași colecție mai fac parte: • Pasărea rănită • Emy și floarea-soarelui • La plimbare • Facem ordine în cameră! • Gustarea

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ève Herrmann

Data apariției: iunie 2021

ISBN: 9789731497280

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 28

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Gama