TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Lacul dispărut MP-ELE-LACULD-18-N-001
Lacul dispărut
Vezi
galerie

Lacul dispărut

de Elizabeth Enright

Titlu apărut în colecția Meteor junior la Meteor Press

Id: #258313

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Porţia şi  Foster Blake, doi copii drăguţi de la oraş, se duc să-şi petreacă vacanţa de vară, ca de obicei, la  ţară, la rudele lor. Ei nici măcar nu visează că de această dată acolo ȋi aşteaptă nişte aventuri neobişnuite.

 

 Julian Jarman, vărul lor, un naturalist amator pasionat, mare colecţionar de fluturi şi  ţestoase, un fel de Morcoveaţă ca ȋnfăţişare, pe care Porţia ȋl adoră, vrea să-i arate fetei ȋmprejurimile, dar cei doi ajung să se rătăcească şi astfel descoperă din ȋntâmplare un lac mlăştinos ȋn jurul căruia existase cȃndva o mică staţiune de vacanţă, cu vile luxoase.

 

Acolo mai locuiesc acum doar doi bătrâni fermecători, cu care copiii se  ȋmprietenesc, pe care ȋi vizitează  ȋn secret şi cu ajutorul cărora ȋşi fac un club  ȋntr-una dintre vilele părăsite. Foster ȋi urmăreşte şi le află taina, dar pentru asta plăteşte scump, fiind la un pas de a ajunge ȋnghiţit de mlaştină. Ce se ȋntâmplă după aceea puteţi descoperi pornind  şi voi pe urmele lor, până la lacul dispărut, simbol al unor alte vremuri, demult apuse.



Alte titluri pentru RalucaTudor (traducator):
Cu Clara suntem șase (2021) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Elizabeth Enright

Traducător: Raluca Tudor

Data apariției: decembrie 2018

ISBN: 9789737287199

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Meteor Press

Teme: aventură