TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Fabrica de lipici HU-CAT-FABRDL-20-N-001
Fabrica de lipici
Vezi
galerie

Fabrica de lipici

de Carmen Tiderle

Titlu apărut în colecția Humanitas Junior la Humanitas

Id: #318068

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Carmen Tiderle și Vali Petridean, autoarea și ilustratorul cărții Cine a pus piper în mare?, s-au întors!

 

Carmen Tiderle, o știți, scrie cărți amuzante pentru copii, e mama lui Dor & Ro, și locuiește într-o casă albastră unde i-au venit majoritatea ideilor pentru această carte. Ar fi putut să le aibă în călătorii, dar… hello, a fost pandemie.

 

Vali Petridean, îl știți și pe el, e ilustrator, art director, șeful trupei Trip Manilla și tatăl lui Ilai, Aron și David, alături de care a ilustrat această carte. (Al cincilea Petridean e Ioana, mama Petridenilor juniori, care a intervenit la răstimpuri în procesul de creație.)

 

Fabrica de lipici e o carte superamuzantă care oferă răspunsuri trăsnite la întrebările care nu ne dau pace: De ce zice ursul „mor”, și nu „trăiesc”? Cum fabrici lipici fără să te lipești? Dacă zmeii-copii mănâncă prințese expirate, li se face rău? Ștefan cel Mare era mare și când era mic? Extratereștrii dau teste? Ce sfaturi primesc dracii de la părinții lor? Pietrele își amintesc de Epoca de Piatră? Oare o să mă mai pot dezlipi de cartea asta vreodată? Aflați dezlegările acestor mistere din noua ispravă în versuri și desene colorate a lui Carmen Tiderle și Vali Petridean!

 

Fabrica de lipici este un produs multimedia. O veți putea citi, asculta și viziona. Dacă veți scana QR-code-ul de la fiecare pagină, veți asculta poeziile în lectura autoarei și veți vedea cum au fost făcute desenele la 10 mâini de cei 5 Petrideni.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Carmen Tiderle

Ilustrator: Vali Petridean

Data apariției: noiembrie 2020

ISBN: 978-973-506-994-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 136

Limbă: Română

Dimensiuni: 22x22 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Humanitas

 

Din blogul Cartepedia

Romeo Aurelian Ilie Romeo Aurelian Ilie

,,După ce am citit această nouă carte de poezii pentru copii mari și mici, sunt pregătit să vă dau câteva sfaturi: Nu vă mai costumați în scheleți de Halloween! Nu se știe niciodată peste ce câini înfom......“

citește mai mult
Carmen Tiderle
Carmen Tiderle
Autor

Carmen Tiderle este poeta copiilor zilelor noastre. Inspirată de cei doi copii a...

vezi autor
Vali Petridean
Vali Petridean
Ilustrator

Unul dintre cei mai apreciaţi ilustratori români, Vali Petridean a ilustrat toat...

vezi autor