TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Împărțim? Ce plăcere! DP-BRW-MPRICP-20-N-001
Vezi
galerie

Împărțim? Ce plăcere!

de Brigitte Weninger

Id: #317435

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea Împărțim? Ce plăcere! , apărută în 7 țări și vândută în peste 100.000 de exemplare, se adresează copiilor cu vârsta peste 3 ani și are o temă foarte importantă pentru aceștia: cei care împart și se ajută reciproc creează legături puternice de prietenie.

 

Povestea îl are în prim-plan pe micuțul Sim, care dorește să petreacă alături de prietenii săi și să impartă tot ce are el. Fiindcă s-au copt merele, lui Sim îi vine o idee minunată – să organizeze o petrecere cu mere pentru prietenii săi! Invită pe toată lumea și merge împreună cu Henri să culeagă fructele. Dar, când ajung la pomul care era plin de roade cu o zi în urmă, crengile acestuia erau complet goale! Rico, alunarul de pădure, culesese deja toate merele și voia să le mănânce pe toate de unul singur! Toată lumea este foarte dezamăgită și supărată, mai ales  Sim.

 

Cum vor reuși prietenii să facă totul să se termine cu bine și să se bucure de momente frumoase? Haideți să descoperim împreună.

 

Cartea transmite foarte bine cât de frumos este să împarți. Copiii vor urmări cu atenție conținutul poveștii și vor găsi ilustrațiile deosebit de frumoase. Această carte este ușor de înțeles și are un mesaj extraordinar. Este foarte valoros chiar și din punct de vedere pedagogic.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Brigitte Weninger

Ilustrator: Eve Tharlet

Data apariției: octombrie 2020

ISBN: 978-606-048-149-2

EAN-13: 5948495003111

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 32

Limbă: Română

Dimensiuni: 21,5x28,7 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Didactica Publishing House

Teme: prietenie

Brigitte Weninger
Brigitte Weninger
Autor

Brigitte Weninger s-a născut în Kufstein, Austria, și a petrecut douăzeci de ani...

vezi autor
Eve Tharlet
Eve Tharlet
Ilustrator

Eve Tharlet, un ilustrator de succes, s-a născut în Alsacia, dar a crescut în Ge...

vezi autor