TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Schițe și povestiri
Vezi
galerie

Schițe și povestiri

de Ion Luca Caragiale

Id: #382361

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ilustrate și adaptate pentru citit ușor
 

Descriere produs

Cine nu a auzit de năzdrăvăniile alintatului domn Goe sau de isprăvile micului maior de roșiori Ionel Popescu? Cine nu s-a rătăcit între străzile Pacienței și Sapienței și nu și-a dorit să câștige potul cel mare la loterie?

 

Schițele și povestirile lui I.L. Caragiale au încântat copilăria multor generații – iar acum sunt reunite în acest volum într-un format mai accesibil, care respectă ortografia vremurilor noastre, pentru a face textul mai ușor de parcurs de către copil. Astfel, el nu va mai trebui să facă efortul de a desluși arhaismele și se va putea bucura de lectură. Cuvintele complicate au fost explicate în note de subsol, tot pentru a ușura înțelegerea.

 

În colecția Clasici români pe înțelesul copiilor veți descoperi operele celor mai îndrăgiți scriitori, adaptate pentru a fi citite și înțelese cu ușurință de către cei mici. Cartea ilustrată, care este destinată copiilor de 7-9 ani, îl va ajuta pe copil să își exerseze citirea. Textele care au încântat copilăria multor generații sunt acum adaptate într-un format mai accesibil, care respectă ortografia vremurilor noastre, pentru a face textul mai ușor de parcurs de către copil.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ion Luca Caragiale

Ilustrator: Bianca Anton

Data apariției: septembrie 2021

ISBN: 9789731499857

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 96

Limbă: Română

Dimensiuni: 22x22 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Gama

Teme: aventură, copilărie, umor

Ion Luca Caragiale
Ion Luca Caragiale
Autor

Ion Luca Caragiale (1852, Haimanale, jud. Dâmboviţa – 1912, Berlin) a încetat de...

vezi autor