TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Hieronimus și invențiile sale mult așteptate
Vezi
galerie

Hieronimus și invențiile sale mult așteptate

de Andreas H. Schmachtl

Id: #375459

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Hieronimus și invențiile sale mult așteptate este o poveste amuzantă pentru copiii cu vârsta peste 4 ani.

 

O carte instructivă și, în același timp, distractivă și hilară pentru copii, cu ilustrații unice, care spune povestea unui personaj minunat: inventatorul încrezător în sine, broascuța Hieronimus, care nu se lasă descurajat de numeroasele sale probleme.

 

Ați făcut cunoștință cu inventatorul Hieronimus prin intermediul cărții Hieronimus și expediția Broasca Roșie, iar acum vă invităm să descoperim împreună invențiile sale mult așteptate.

 

Hieronimus este inventator, om de știință remarcabil și un adevărat erou. Asta deoarece găsește soluții pentru toate problemele zilnice pe care întreaga lume, mai mult sau mai puțin, le așteaptă. Dacă el sau unul dintre prietenii săi are o problemă, o rezolvă cu una dintre invențiile sale. Este de neînțeles pentru el de ce Clubul Științific local încă nu vrea să-l accepte – și asta doar pentru că este broască și nu om!

Automatul de cărți poștale semihidraulic? O cremă de protecție solară invizibilă? O capodoperă a tehnicii comunicațiilor? Nicio problemă, un jucător ca Hieronimus inventează așa ceva aproape în somn! Dar cea mai importantă invenție a sa este dezvoltarea secretă a unui zbor real. Nu e de mirare că cel mai rău adversar al său, răutăciosul și urâciosul Nic, încearcă totul pentru a spiona aceste planuri senzaționale.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Andreas H. Schmachtl

Data apariției: iulie 2020

ISBN: 9786060483472

EAN-13: 5948495005177

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 48

Limbă: Română

Dimensiuni: 15,5x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Didactica Publishing House

Teme: aventură

Andreas H. Schmachtl
Andreas H. Schmachtl
Autor

Andreas H. Schmachtl s‑a născut în 1971 și a studiat artă, germanistică și angli...

vezi autor