TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Andra de Pui și peripețiile sale LE-AND-ADPIPS-21-N-001
Andra de Pui și peripețiile sale
Vezi
galerie

Andra de Pui și peripețiile sale

de Andra Dincă

Id: #366710

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Andra Dincă, autoarea acestei colecții de povești, este o fetiță  în vârstă de 11 ani, plină de viață și de imaginație, care ne introduce într-un univers de basm. Ea ne invită să o însoțim într-o călătorie plină de peripeții, unde întâlnim zane, vrăjitoare, dragoni și tot felul de personaje fantastice.

 
Andra este o copila sensibilă, cu un interior prea plin, pe care și-l exteriorizează scriind povești și poezii. Este un suflet ales de Dumnezeu, pentru a ne arată că într-un trup mic, fragil, poate există un suflet mare și plin de dragoste. Andra și-a dorit din toată inima o familie, un cămin, doi părinți minunați, care să-i hrănească visurile. I-a găsit pe Doru și pe Cătălina, doi oameni deosebiți, afectuoși și buni, care au adoptat-o și i-au pansat aripile zdrobite pentru a putea zbura cât mai sus. Ei au văzut în ea această sete de aventură, creativitatea de nestăvilit și i-au creat mediul pentru a-i dezvoltă curiozitatea și talentul.
 
Lumea poveștilor este o lume ce se mulează perfect pe inima ei plină de inocența și candoare. Cele 11 povești pe care ni le propune mică autoare dau aripi fanteziei, ne oferă o lume minunată, unde totul devine posibil și unde binele învinge întotdeauna răul. Textul este scris într-un registru simplu, dar debordând de imaginație. În plus, acesta este însoțit de ilustrații interesante.
extinde
 

Detalii produs

Autor: Andra Dincă

Data apariției: februarie 2021

ISBN: 9786069668702

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 56

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Letras