TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Fructe şi legume. EduCard Junior
Fructe şi legume. EduCard Junior
Vezi
galerie

Fructe şi legume. EduCard Junior

Id: #374726

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cărțile de joc sunt grupate în patru categorii pe care copilul trebuie să le identifice: Fructe și legume de primăvară, Fructe și legume de vară, Fructe și legume de toamnă, Fructe exotice.

 

 

Pentru fiecare categorie există 12 cărți de joc: · una reprezintă categoria; · celelalte 11 cărți conțin imagini cu fructe și legume care fac parte din acea categorie. Jocul de inteligență conține 3 grade de dificultate, în funcție de capacitatea de învățare a copilului.

 

La gradul 1 (1-2 ani), copilul va numi fructele și legumele pe care le recunoaște.

 

 

La gradul al doilea (2-3 ani), părintele va așeza toate cărțile cu imagini în fața copilului, apoi va numi câte o imagine. Copilul va trebui să găsească și să arate imaginea respectivă, iar cu ajutorul părintelui o va grupa în una din cele 4 categorii.

 

 

La gradul al treilea (3-5 ani), se elimină cardurile cu categorii, iar restul cărților se așază cu fața în jos. Jucătorii vor trage pe rând câte o carte și vor fi nevoiți să spună ce reprezintă imaginea. Dacă știu răspunsuul corect, păstrează cartonașul. Dacă nu, dau cartea deoparte. Dacă un jucător trage cartea „VERDE!”, ceilalți trebuie să-i cedeze toate cartonașele cu legume sau fructe verzi. Dacă un jucător extrage cartea cu semnul „STOP!”, jocul s-a terminat. Câștigă cel care a adunat mai multe cărți de joc.

 

 

Cardurile îi testează copilului capacitatea de concentrare, atenția, memoria și perspicacitatea și îl ajută să socializeze. Pachetul face parte din colecția „EduCard Junior”, destinat copiilor de 1-5 ani.

 

 

Din aceeași colecție mai fac parte: • Primele cuvinte • Animalele • Vehicule • Cifrele • Forme și culori

extinde
 

Detalii produs