TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Eroii în pijama salvează cărțile. Învăț să citesc cu PJ Masks, nivelul 2
Eroii în pijama salvează cărțile. Învăț să citesc cu PJ Masks, nivelul 2
Vezi
galerie

Eroii în pijama salvează cărțile. Învăț să citesc cu PJ Masks, nivelul 2

Titlu apărut în colecția Învăț să citesc cu PJ Masks, nivelul 2 la Gama

Id: #381426

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

GregAmaya și Connor descoperă că toate cărțile din oraș sunt în pericol: Romeo a inventat o mașinărie care șterge poveștile și pune în loc fotografii cu el!

 

Eroii în Pijama trebuie să salveze biblioteca! Dar Bufnița nu vrea să-și folosească puterile, ci să încerce mișcările eroinei sale preferate, Flossy Flash. Va reuși ea să descopere că nu este nevoie să imite pe nimeni ca să aibă succes?

 

Cartea are abțibilduri, iar textul este scris cu majuscule și include pictograme ajutătoare. Ilustrațile simpatice și fontul de dimensini mari fac ca lectura să fie mai atrăgătoare și mai ușor de parcurs. Cartea de povești este potrivită pentru copiii care doresc să își exerseze citirea și să cunoască literele.

 

 

Colecția Învăț să citesc! cu PJ MASKS: nivelul 0 se adresează copiilor care cunosc literele mari de tipar își doresc să citească singuri aventurile simpaticilor Eroi în Pijama.

 

Din aceeași colecție mai face parte: • Unde a dispărut tortul lui Șopi? Seria cuprinde și Învăț să citesc! cu PJ MASKS: nivelul 1, Învăț să citesc! cu PJ MASKS: nivelul 2.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: mai 2021

ISBN: 9789731499543

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 32

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Gama