TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Carte de colorat și activități cu semne grafice. EduColor GA-000-CDCIAC-21-N-001
Carte de colorat și activități cu semne grafice. EduColor
Vezi
galerie

Carte de colorat și activități cu semne grafice. EduColor

Titlu apărut în colecția EduColor. Editura Gama la Gama

Id: #373045

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea de colorat și activități cu semne grafice urmărește dezvoltarea motricității fine a copilului și pregătirea lui pentru scris într-un mod amuzant, care să-l captiveze.

 

Colecția EduColor este destinată preșcolarilor și urmărește îmbinarea activităților de învățare cu îndeletnicirea preferată a copiilor: coloratul!

 

În această serie veți găsi cărți de colorat și activități care dezvoltă gândirea logică și puterea de concentrare, îmbunătățesc motricitatea fină și ajută la învățarea literelor și a numerelor până la zece.

 

Cartea îl va ajuta pe copil să coloreze și să își exerseze scrierea. Cartea cuprinde ilustrații simpatice și jocuri care vor face scrierea o adevărată plăcere. Activitățile sunt potrivite pentru copiii de 4-5 ani.

 

Din aceeași colecție mai fac parte: • Carte de colorat și activități de logică • Carte de colorat și activități cu numere • Carte de colorat și activități cu litere • Carte de colorat și activități de concentrare • Carte de colorat și activități amuzante Descoperă și restul volumelor din colecția de Cărți educative pentru copii.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: aprilie 2021

ISBN: 9786069026199

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 48

Limbă: Română

Dimensiuni: 21x27 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Gama