TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Imperiul castelului de nisip LI-KAO-IMPCDN-18-N-001
Imperiul castelului de nisip
Vezi
galerie

Imperiul castelului de nisip

de Kayla Olson

Id: #254023

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ce șanse mai sunt să supraviețuiești când ți-ai pierdut speranța?
 

Descriere produs

Înainte ca apele să înghită coastele Statelor Unite, Eden era fericită. Avea un tată grijuliu, prieteni buni și o viață fără griji. Apoi a început războiul, și totul s-a schimbat.


Acum, o formațiune politică radicală controlează întreaga planetă. Hotărâți să pună capăt prin forță inechităților sociale, adâncite de noile tehnologii și de goana după resurse, membrii ei duc o luptă sângeroasă împotriva claselor privilegiate, aruncându-i în lagăre și luându-le proprietățile celor care li se împotrivesc. Singura speranță este așa-numita insulă a sanctuarului, singurul loc demilitarizat de pe planetă.


Când Eden reușește să evadeze și ajunge în acest presupus refugiu pentru victimele regimului, va descoperi că, departe de a fi un sanctuar, insula pare mai ostilă chiar decât lumea pe care a lăsat-o în urmă, fiind controlată de forțe stranii și de un dușman nevăzut, care pândește la fiecare pas.


O poveste despre pierdere și speranță, iubire și prietenie necondiționată într-o lume postapocaliptică, în care nimic nu este ce pare a fi.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Kayla Olson

Traducător: Lavinia Șerban

Data apariției: aprilie 2018

Titlu original: The Sandcastle Empire

ISBN: 978-606-332-510-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 384

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: distopie, iubire, prietenie, război, supraviețuire

 

Opinii editoriale

Un thriller science-fiction plasat în viitorul apropiat, plin de răsturnări de situație, care te va ține cu sufletul la gură până la sfârșit.

Beth Davis

Cititorii vor fi fascinați de perspectiva minuțios construită de Olson asupra unui potențial dezastru ecologic, dar și de evenimentele terifiante, care iau o turnură neașteptată.

Publishers Weekly
Kayla Olson
Kayla Olson
Autor

Kayla Olson s-a născut în Texas, Statele Unite. A cântat încă din copilărie la c...

vezi autor