TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Regele malefic (Vol.2) SB-HOB-RMVSFV-19-N-001
Regele malefic (Vol.2)
Vezi
galerie

Regele malefic (Vol.2)

de Holly Black

Titlu apărut în colecția Storia Books | Young Adult la Storia Books

Id: #261026

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Regele malefic este a doua carte din seria Făpturile văzduhului. Continuarea fermecătoare și sângeroasă a romanului Prințul nemilos, bestseller New York Times.

 

După ce și-a trădat familia şi l-a păcălit pe Cardan să devină regele ei marionetă peste regatul Elfhame, Jude descoperă că este mult mai ușor să câștigi puterea decât să o păstrezi. Politica de la curtea zânelor, cu alianţele ei mereu schimbătoare, este foarte complicată, iar Cardan se dovedește a fi mult mai greu de controlat decât şi-a imaginat Jude. Mai ales că face tot ce îi stă în putere ca să o umilească și să-i submineze planurile, chiar dacă fascinaţia lui pentru ea rămâne neștirbită.

 

Când devine limpede că un apropiat are de gând să o trădeze, punând în pericol viața ei şi a celor pe care îi iubeşte, Jude trebuie să găsească trădătorul și să-și înfrunte propriile sentimente complicate pentru Cardan, pentru a-și menţine puterea, ca muritoare într-o lume a zânelor.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Holly Black

Traducător: Bogdan Voiculescu

Data apariției: martie 2019

Titlu original: The Wicked King

ISBN: 978-606-94622-7-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 360

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Storia Books

Teme: aventură

 

Opinii editoriale

Un amestec amețitor de trădări, mitologie fantastică și atracție toxică clocotește în continuarea romanului Prințul nemilos. Lumea creată de Holly Black este incredibil de bine construită, astfel încât întorsăturile de situație par inevitabile.

Kirkus Reviews

O aventură periculoasă, plină de mister, trădări, intrigi și iubire... Acțiunea extravagantă din acest regat plin cu personaje egocentrice, ticăloase și manipulatoare tratează, din loc în loc, și probleme tipice lumii reale.

VOYA

„Regele malefic prezintă întorsături de situație fascinante, pasiuni mistuitoare, violență brutală, spioni și ospețe de toate felurile – nimeni nu insuflă viață politicii complicate de la curțile Tărâmului Zânelor la fel de bine și cu atâta inteligență precum Holly Black.

Shelf Awareness

Un al doilea volum deosebit, care îl întrece pe primul, lăsând loc, din fericire, altor viitoare intrigi și pasiuni.

Booklist

Intriga însăși se răsucește, se contorsionează și se îmbină perfect cu dezvoltarea iscusită a personajelor; astfel, Black demonstrează priceperea unei povestitoare desăvârșite, în tradiția lui Megan Whalen Turner.

Horn

O continuare captivantă și impresionantă.

SLJ
Holly Black
Holly Black
Autor

Holly Black este autoarea a peste 30 de cărți fantasy pentru copii și adolescenț...

vezi autor