TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Să mâncăm etic. O analiză a moralității consumului de animale

Gary L. Francione, Anna Charlton
Veganismul nu este o opțiune culinară sau o variantă mai sănătoasă de a ne alimenta, ci mai ales o problemă de moralitate, pentru că, așa...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-742-062-3
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Să mâncăm etic. O analiză a moralității consumului de animale

MAI MULTE DESPRE CARTE

Veganismul nu este o opțiune culinară sau o variantă mai sănătoasă de a ne alimenta, ci mai ales o problemă de moralitate, pentru că, așa cum afirmă autorii, provocăm o imensă suferință miliardelor de animale pe care le consumăm doar pentru plăcere. Dieta tradițională bazată pe alimentele de origine animală nu doar că este cu totul inutilă omului, dar este nesănătoasă atât pentru corpul nostru, cât și pentru mediul înconjurător. În plus, există o mare varietate de rețete vegane la fel de gustoase și ușor de preparat. Cartea, un adevărat eveniment editorial în România, dă startul unei importante dezbateri în ceea privește obișnuința vinovată de a provoca suferință și moarte atâtor ființe pe care pretindem că le iubim.

Autor: Gary L. Francione, Anna Charlton
Traducător: Andra Hâncu, Oana Celia Gheorghiu
Data apariției: februarie 2015
Editura: Adenium
Pagini: 164
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
alimentație, nutriție, dietă, moralitate, etică, veganism, vegetarian
 • Anna Charlton
  Autor
  Gary L. Francione - Autor
  Gary L. Francione este Boards of Governors Distinguished Professor of Law [Drept] și Savant Nicholas de B. Katzenbach în Drept și Filosofie la Facultatea de Drept a Universității Rutgers.
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Gary L. Francione
  Autor
  Anna Charlton - Autor
  Anna Charlton este Profesor de Drept asociat la Facultatea de Drept a Universității Rutgers. A fost cofondatoare și co‑director (alături de Gary L. Francione) a Studiilor de Drept Rutgers în domeniul Drepturilor Animalelor între 1990 și 2000.
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Gary Steiner, profesor de filosofie John Howard Harris la Universitatea Bucknell
„În această carte de o remarcabilă claritate, autorii aduc argumente convingătoare în sprijinul faptului că nu este nevoie să adoptăm o anumită perspectivă a drepturilor animalelor pentru a înțelege că veganismul este o obligație morală; tot ceea ce trebuie să facem este să le acordăm animalelor o anumită valoare morală. Autorii, de mult timp activiști vegani, au scris o carte scurtă și accesibilă, care le va furniza tuturor apărătorilor animalelor argumentele necesare pentru a face non-veganismul să pară extremist.”

Opinia cititorilor