TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Tratat de gastroenterologie (2 Volume) NA-PDM-TRDG2V-01-N-001
Tratat de gastroenterologie (2 Volume)
Vezi
galerie

Tratat de gastroenterologie (2 Volume)

de Prof. Dr. Mircea Grigorescu

Id: #239893

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Premieră în literatura medicală românească, acest tratat de gastroenterologie este rezultatul colaborării tuturor centrelor universitare cu preocupări majore în acest domeniu medical. Apariția acestei lucrări este justificată mai ales prin progresele importante din gastroenterologie, atât la nivel conceptual, cât și practic. Achizițiile geneticii, ale biologiei moleculare și imunologiei și-au pus amprenta asupra practicii gastroenterologiei moderne și au dus la introducerea unor noi mijloace diagnostice și posibilități terapeutice. În același timp, tehnologia modernă a oferit gastroenterologiei mijloace de investigație și de tratament de înaltă performanță.


Practicarea gastroenterologiei presupune cunoștinte tehnice temeinice de ordin fundamental și abilitați tehnice, care să garanteze o formare complexă, la un nivel performant. În acest sens operează și programele noi de rezidențiat în gastroenterologie, ca și exigențele educației medicale continue.


Înscriindu-se în aceste deziderate, lucrarea de față are intenția de a pune la îndemăna cititorilor – studenți, rezidenți, interniști, specialiști gastroenterologi, pediatri, chirurgi - un material informativ și formativ adus în actualitate.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Prof. Dr. Mircea Grigorescu

Data apariției: 2001

ISBN: 973-8194-54-7

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 1580

Limbă: Română

Dimensiuni: 21x28 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Naţional