TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dicționar de genetică AL-DNR-DICIDG-14-N-001
Vezi
galerie

Dicționar de genetică

de Daniela Neagoş, Ruxandra Creţu, Dana Maria Mierlă

Id: #240367

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Genetica este o știință modernă care a înregistrat remarcabile progrese în ultima perioadă și care ocupă un loc extrem de important între celelalte științe bio-medicale. Cu această lucrare, autorii și-au propus să umple un gol în literatura de specialitate de acest gen și să ofere un instrument util de cunoaștere pentru cei preocupați de studiul vieții cu numeroasele, incitantele și încă enigmaticele sale aspecte.


Prin conținutul său, acest dicționar reprezintă un ghid util atât pentru elevii și studenții de la facultățile de profil, cât și pentru publicul interesat să pătrundă tainele vieții. Prin definirea clară, simplă și concisă a termenilor, dicționarul devine ușor accesibil, facilitând dobândirea de vocabular, cunoștințe și, în special, un larg concept despre rolul geneticii.


Dicționarul de genetică reprezintă rezultatul unei informări la zi și a unei riguroase selectări a noțiunilor impuse de progresele științei, care a reunit într-un volum redus cele mai importante concepte și probleme ale geneticii.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Daniela Neagoş, Ruxandra Creţu, Dana Maria Mierlă

Data apariției: decembrie 2014

ISBN: 9786065873216

EAN-13: 2055000464992

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 184

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: All