TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Mate 2000 inițiere. Comper. Matematică. Aritmetică, algebră, geometrie. Clasa a V-a. Partea a II-a, Semestrul 2 (Ediția a III-a, revizuită)

Ion Tudor
Colecții/Serii: Mate 2000-inițiere
Seria de lucrari MATE 2000 INITIERE destinata claselor de gimnaziu, este o noutate metodica absoluta, special elaborata pentru invatarea...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-47-2019-4
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Mate 2000 inițiere. Comper. Matematică. Aritmetică, algebră, geometrie. Clasa a V-a. Partea a II-a, Semestrul 2 (Ediția a III-a, revizuită)

MAI MULTE DESPRE CARTE

Seria de lucrari MATE 2000 INITIERE destinata claselor de gimnaziu, este o noutate metodica absoluta, special elaborata pentru invatarea diferentiata.
Lucrarile respecta toate cerintele programelor scolare actuale de matematica referitoare la competente generale, competente specifice si continuturi, oferind sugestii metodologice dintre cele mai accesibile.

Astfel, pentru fiecare capitol din programa sunt prevazute:

  • un text teoretic minimal si obligatoriu, prezentat intr-o forma extrem de accesibila si insotit de exemple si modele de rezolvari detaliate;
  • activitati de consolidare a invatarii prin rezolvarea unor tipuri diverse de exercitii si probleme pe nivele progresive de dificultate, in special usor si mediu, astfel incat elevii sa aiba posibilitatea de a depasi nivelul minim de performanta prevazut de programa scolara;
  • utilizarea algoritmilor si a conceptelor matematice de baza in activitatea practica (matematica aplicata in viata cotidiana) ca metoda moderna de invatare;
  • evaluari ale progresului invatarii prin teste de evaluare (initiale, stadiale si finale) conforme cu standardele Ministerului Educatiei Nationale.

Lucrarea de fata se adreseaza in special elevilor care doresc sa consolideze atat continuturile minimale, cat si pe cele standardprevazute de programa scolara, prin exersarea mai amanuntita a unor exercitii si probleme, astfel incat sa elimine dificultatile de invatare si sa fixeze cunostintele de baza obligatorii.

Autor: Ion Tudor
Coordonator: Radu Gologan
Data apariției: 2014
Editura: Paralela 45
Pagini: 128
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
educațional, auxiliare școlare, activități

Opinia cititorilor