TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Apa. Medicament natural UN-VIC-APA0MN-18-N-001
Apa. Medicament natural
Vezi
galerie

Apa. Medicament natural

de Virginia Ciocan

Id: #306618

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Am gândit această carte ce se referă la apă, cel mai vechi și eficient medicament, pornind de la convingerile mele actuale, socotind că boală și suferințele omului se datorează, în primul rând, acumulării de reziduuri nemetabolizate și neeliminate din corp pe parcursul vieții, substanțe toxice ce în timp acidifica corpul, cu consecințe neplăcute, uneori traumatizante sau mortale.

În al doilea rând, dar la fel de importantă cauza de boală este un șoc emoțional, trăit în mod dramatic, intens și copleșitor, apărut de cele mai multe ori pe neașteptate, surprinzând organismul complet nepregătit, precum un fulger, mai ales trăit în solitudine, fără a fi împărtășit altor persoane, nici măcar medicului curant.

Sunt convinsă că românii au ajuns la un nivel de conștientă care să le permită să înțeleagă că nu este bine să asculte orbește sfaturile medicilor și să se lase necondiționat pe mâna instituțiilor medicale și farmaceutice care fac din oameni un sac plin de formule chimice. De aceea consider remarcabilă nouă paradigmă pe care se bazează medicină alternativă, conform căreia hidratarea celulelor face diferența dintre sănătate și boală.

Medicină alopată tratează setea cu substanțe chimice, făcând o greșeală fundamentală atunci când consideră că o boală se poate vindecă cu fel de fel de substanțe chimice dizolvate în apă, presupunând în mod eronat că apă are numai roluri de solvent și de transport. Deși se știa de mult că organismul uman conține în medie 70% apă, medicină alopată consideră sau lasă să se înțeleagă că ceva atât de ușor de găsit și care nici măcar nu costă, fiind aproape pe gratis, nu are cum influență starea de sănătate a organismului.

Personal, cred că cea mai mare descoperire a oamenilor de știință în medicină este cea care dovedește că apă reprezintă un medicament natural pentru o sumedenie de probleme de sănătate. Când medicii, dar mai ales oamenii simpli vor conștientiza că boală apare când organismul nu este suficient hidratat, sau când își vor da seama că au la dispoziție oricând și oriunde un medicament oferit de Dumnezeu aproape pe gratis, atunci vor putea preveni și mai ales vindecă majoritatea bolilor, numai band apă pe săturate.

Nimeni nu poate nega certitudinea că omul zilelor noastre trăiește mai mult că în trecut, dar nu se poate spune că este mai viguros, mai sănătos, sau că îmbătrânește mai târziu, fără chinul unor afecțiuni invalidante. Modul nostru de viață este complet altul decât cel al strămoșilor noștri chiar apropiați, bunici sau străbunici. Majoritatea dintre noi trăiește în spații închise, se mișcă mai puțîn și atunci cu un mijloc de transport, merge pe jos foarte puțîn și preferă să urce scările cu liftul. La lipsa de mișcare se adaugă o alimentație complet diferită de cea tradițională, fiind de regulă semipreparata și chiar dacă este pregătită acasă, diferă alimentele, de cele mai multe ori nu din grădina, livada sau grajdul propriu.

Agricultură și industria modernă satisfac prin cantitate, deși se cunoaște efectul produselor tratate cu pesticide, fertilizatori, hormoni de creștere și alți aditivi cu care sunt procesate alimentele.

Medicină clasică pare că înlătura suferință, dar de fapt această doar alina simptomele asociate cu boală, nu și vindecă. Toate medicamentele și procedurile medicale produc efecte secundare nedorite, de cele mai multe ori mai periculoase decât boală ce se tratează și se ajunge la situația paradoxală de a lua alte medicamente împotriva efectelor secundare.

În acest sens se știe că medicamentele ce tratează osteoporoză conduc spre risc crescut de cancer mamar, că medicamentele care tratează diabetul și bolile cardiovasculare, duc la impotența, frigiditate și depresii, că medicamentele analgezice cresc riscul de infarct. De altfel, efectele secundare ale medicamentelor de sinteză sunt trecute pe instrucțiunile de folosire ocupând mai multe pagini decât efectele benefice și acest lucru ar trebui să dea de gândit.

În ultimele secole, medicină s-a transformat într-o știință complexă și complicată, greu de înțeles, cu limbaj specific și practici indescifrabile de către oamenii simpli, fără pregătire medicală. Nu întotdeauna medicină clasică s-a orientat spre sănătatea pacienților și mai degrabă s-a orientat către boală, a elaborat proceduri și tehnici de tratament complicate și scumpe, dincolo de înțelegerea oamenilor și orientate mai degrabă către profit financiar. În mod deliberat nu s-au promovat tehnologii simple, naturale, cu tradiție și probate incontestabil de mii de ani de folosire și asta numai pentru că erau prea ieftine și nu aduceau profituri financiare.

Dacă ar fi să ne luăm după rezultatele științifice recente, din ce în ce mai sofisticate și îndrăznețe, ar trebui să avem tot mai puțini bolnavi în lume, dar din păcate, adevărul este cu totul altul. Sunt mult mai mulți oameni bolnavi în lume, dar și în România, unde în ultimii ani bolile și bolnavii s-au înmulțit de zeci de ori, nu numai că număr, dar și că procent din totalul populației.

Cele afirmate mai sus nu discreditează medicii și furnizorii de servicii medicale, ci mai degrabă un sistem medical ineficient, orientat mai mult spre boală decât spre sănătate, sistem ce promovează medicamentele și procedurile medicale scumpe, multe periculoase, invazive și chiar mortale, neglijând terapiile simple, naturale și mai ales ieftine, ușor de procurat  și asta pentru că nu aduc profituri financiare.

De aceea găsesc concludent și bine de știut cele scrise de medicul american Madison Cavannagh în cartea să „Cură de 1 minut: secretul de a vindecă orice boală”, unde descrie situația din SUA, după  introducerea mamografiilor pentru diagnosticarea cancerului mamar. Acesta afirmă că a crescut incidența carcinomului ductal în situ (DCIS), un tip de cancer de san, cu 328%, fenomenul fiind atribuit în proporție de 200% radiațiilor nocive. Se crede că și presiunea considerabilă exercitată pe san, contribuie la răspândirea celulelor canceroase în corp.

Cele scrise de subsemnata în această lucrare se bazează atât pe aprecierea noii paradigme, conform căreia hidratarea celulelor face diferența dintre sănătate și boală, dar mai ales pe experiență personală acumulată în ultimii 15 ani în care am aplicat pe propriul organism toate terapiile legate de apă, reușind să elimin aproape toate medicamentele recomandate de medicul meu curant pentru afecțiunile de stenoza mitrală și cardiopatie de care sufăr.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Virginia Ciocan

Data apariției: ianuarie 2018

ISBN: 978-606-28-0761-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 134

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Universitară

 
Toate categoriile:
Cărți Non-ficțiune