TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Munții Bucegi-Leaota. Hartă de drumeție SF-000-HADMBL-18-N-001
Munții Bucegi-Leaota. Hartă de drumeție
Vezi
galerie

Munții Bucegi-Leaota. Hartă de drumeție

Titlu apărut în colecția Munţii Noştri la Schubert & Franzke

Id: #366864

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Harta Munților Bucegi-Leaota, plină de nenumărate obiective turistice care merită a fi văzute, a fost cea care a inaugurat colecția Munții Noștri. Din acest motiv poartă indicativul MN01.

Pentru cine vrea să admire priveliștea culmilor vecine de la picioarele Babelor sau sub privirea Sfinxului din Munții Bucegi, Schubert & Franzke a creat harta de drumeție indispensabilă unei astfel de călătorii.

 

Harta s-a editat folosind cele mai actuale tehnici de cartografiere şi s-a tipărit pe hârtie rezistentă la umiditate. Este uşor de citit şi simplu de utilizat datorită stilurilor de reprezentare cartografice, specifice firmei Schubert & Franzke şi datorită structurării practice ale informaţiilor. Totul este la îndemână, exact acolo unde este necesar, fiind utilă atât pasionaţilor de drumeţii cât şi profesioniştilor.

Platoul Bucegi apare la o scară mai detaliată: 1 : 25 000.

 

Toate traseele au fost parcurse pe teren cu GPS-ul. Acestea sunt descrise în detaliu în limbile română şi engleză, unele trasee având ataşate imagini reprezentative. Fiecare traseu are o casetă tehnică conţinând: marcajul turistic verificat pe teren, ruta traseului, profilul cu punctele de reper mai importante, date referitoare la dificultate, lungime, urcuş total, coborâre totală, timp de parcurgere dus-întors, practicabilitate în funcţie de anotimp etc. Harta conţine şi un caroiaj UTM, un sistem de coordonate metric, fiind util în măsurarea rapidă a distanţelor pe hartă. Umbrirea şi curbele de nivel scot în evidenţă relieful, uşurând orientarea.

 

Aplicaţiile disponibile pe platformele iOS şi Android vor risipi aura nostalgică a hărţii, conferind produsului complexitatea tehnică obligatorie secolului în care trăim.

Să vă bucuraţi de această hartă, sus pe culmile însorite ale Munţilor Bucegi-Leaota,  scrutând în zare culmile vecine, cele care vor da în curând numele următoarelor hărţi din colecţia Munţii Noştri.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: februarie 2018

ISBN: 5948490930603

Copertă: Paperback

Număr pagini: 1

Limbă: Română

Dimensiuni: 10x23 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Schubert & Franzke