TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ghidul relaţiei de cuplu 978-973-23-3257-3
Ghidul relaţiei de cuplu
Vezi
galerie

Ghidul relaţiei de cuplu

de Raluca Rusu

Titlu apărut în colecția Cărți practice la Cartea Românească 45

  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Ambalare gratuită a cadoului
 

Descriere produs

Raluca Rusu este NLP coach, consilier şi trainer de dezvoltare personală şi specialist în terapia de cuplu. Susţine conferinţe şi workshop-uri pe teme de mare interes în acest domeniu şi oferă consultaţii individuale. Principala ei preocupare este îmbunătăţirea şi armonizarea relaţiilor de cuplu, precum şi evoluţia personală individuală.
 
 
O carte provocatoare, nu de puţine ori obraznică şi, când nu te aştepţi… filosofică şi demonstrativă. Scrisă, oricum, cu talent şi bucurie. O carte pe care o poţi folosi ca ghid sau ca referinţă. Nu cred că autoarei i-a scăpat ceva, deşi intenţia ei a fost să ne îndemne către a construi relaţia de cuplu în fiecare zi. O carte frumoasă, gustoasă care te inspiră să trăieşti în carnea şi spiritul tău. Raluca, eşti extraordinară. Îţi mulţumesc.
Bebe Mihăescu, psihoterapeut, sexolog şi autor al mai multor cărţi pe tema terapiei de cuplu
 
 
Relaţiile – în special cele de cuplu – au devenit în ultimii ani o reală preocupare, atât pentru populaţia largă, cât mai ales pentru comunitatea ştiinţifică, ce ne transmite fără urmă de îndoială că acestea reprezintă cea mai importantă sursă de energie şi de împlinire pentru fiinţa umană. Recomand cartea Ralucăi Rusu ca lectură de suflet, pentru toţi cei care cred sau vor să creadă în #PutereaRelaţiilor.
 Gáspár György, psihoterapeut şi autor al cărţii Revoluţia iubirii
 
 
Este o carte ce te pune pe gânduri şi te îndeamnă la introspecţie, o carte în care Raluca şi-a pus sufletul pe tavă, spre a fi ghid, a transmite din experienţa ei celor ce-şi doresc să înţeleagă ce înseamnă o relaţie de cuplu conştientă, căile pe care ea şi partenerul ei le-au urmat spre înţelegere şi dobândirea bucuriei de viaţă în cuplu.
Mulţumesc, Raluca! Fii binecuvântată!
Emilia Luca, autor şi terapeut
extinde
 

Detalii produs

Autor: Raluca Rusu

Data apariției: februarie 2018

ISBN: 978-973-23-3257-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 200

Dimensiuni: 14x20,5 cm

Editura: Cartea Românească 45

Pagini: 200

Limba: Română

Hârtie: 80g/m

 
Toate categoriile:
Carte non-ficțiune >> Științe umaniste >> Sociologie
Speciale >> Nonfiction
 
Cuvinte cheie:
ghid, terapie, cuplu