TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Quiet PU-SUC-QPINLA-18-N-001
Vezi
galerie

Quiet

de Susan Cain

Id: #254561

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Puterea introvertiților într-o lume asurzitoare
 

Descriere produs

Cel puțin o treime dintre persoanele pe care le cunoaștem sunt introvertite – preferă să asculte, în loc să vorbească; inovează și creează, dar nu le place să se autopromoveze; se descurcă mai bine să lucreze de unii singuri, decât în echipă. Introvertiților ca Rosa Parks, Chopin, dr. Seuss, Steve Wozniak le datorăm multe dintre marile contribuții la progresul societății.

În Quiet, Susan Cain susține că introvertiții sunt extrem de subapreciați și ne arată cât de mult avem de pierdut din această cauză. Ea schițează evoluția Idealului de Extravertire pe parcursul secolului XX și explorează modul în care a ajuns să pătrundă în cultura noastră. De asemenea prezintă introvertiți de succes, de la un personaj spiritual și plin de energie, care vorbește în public, apoi își reîncarcă bateriile în solitudine, la un agent de vânzări care bate toate recordurile și care recurge discret la forța întrebărilor. Cu argumente susținute cu pasiune, cu studii excelente și poveștile de neuitat ale unor oameni reali, Quiet are forța de a schimba pentru totdeauna modul în care îi percepem pe introvertiți și, la fel de important, modul în care se percep ei înșiși.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Susan Cain

Traducător: Ianina Marinescu

Data apariției: iunie 2018

Titlu original: Quiet

ISBN: 978-606-722-281-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 464

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Publica

Teme: societate, încredere, succes

 

Opinii editoriale

O carte importantă, care ar trebui să le dea curaj tuturor celor cărora li s-a spus vreodată: «Vorbește!».

People

O examinare a psihicului uman. O carte interesantă, care are potențialul de a schimba vieți, de pe urma căreia sigur vor profita și introvertiții, și extravertiții.

Kirkus

Este o plăcere să citești această carte care îi va face pe introvertiți și pe extravertiți să se gândească de două ori la cele mai bune modalități prin care să fie ei înșiși și să interacționeze cu cei care au un tip diferit de personalitate.

Library Journal
Susan Cain
Susan Cain
Autor

Susan Cain este cofondatoarea companiei Quiet Revolution LLC și autoarea cărții...

vezi autor