TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Violența noastră, cea de toate zilele… Violența psihologică în familie CC-YVW-VNCDTZ-18-N-001
Violența noastră, cea de toate zilele… Violența psihologică în familie
Vezi
galerie

Violența noastră, cea de toate zilele… Violența psihologică în familie

de Yvane Wiart

Id: #263312

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Toate aceste cuvinte care par inofensive, dar care ne distrug. Tăcerea atât de plină de sens uneori… Violența verbală și psihologică reprezintă o importantă sursă de stres cotidian, dar știm oare de unde provine și cum s-o recunoaștem? Este apanajul bărbaților mai degrabă decât al femeilor? Cum se manifestă în familie și ce efect are asupra copiilor?

Cartea propune răspunsuri concrete la întrebările de mai sus. Ne permite să reflectăm asupra propriei noastre violențe, a celei la care ne supunem noi înșine acceptând-o din partea altora. De asemenea, studiază semnificația și originea acestui proces, oferă o listă detaliată a diverselor tipuri de violență psihologică, pentru a ne ajuta să nu mai fim agresori sau victime din neștiință. Lucrarea oferă o serie de tehnici pentru a întrerupe cercul infernal reprezentat de aceste tipuri de agresiuni și pentru a-i proteja astfel pe copii, victime directe și colaterale ale carențelor comunicaționale care otrăvesc viața familială.

Doar conștientizând, fiecare în parte, că violența noastră, cea de toate zilele, nu este o realitate chiar atât de banală, vom putea evolua în mod decisiv spre o comunicare mai armonioasă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Yvane Wiart

Traducător: Paul Dobocan, Alexandra Ionel

Data apariției: ianuarie 2018

ISBN: 978-606-17-0882-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 158

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Casa Cărţii de Ştiinţă