TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Lumea interpersonală a copilului. O perspectivă bazată pe psihanaliză și psihologia dezvoltării TR-DNS-LIACOP-19-N-001
Lumea interpersonală a copilului. O perspectivă bazată pe psihanaliză și psihologia dezvoltării
Vezi
galerie

Lumea interpersonală a copilului. O perspectivă bazată pe psihanaliză și psihologia dezvoltării

de Daniel N. Stern

Titlu apărut în colecția Psihologie-Psihoterapie la Trei

Id: #264690

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cum se dezvoltă copilul? Parcurge anumite stadii bine delimitate, așa cum aflăm din psihologia tradițională? Atașamentul, dependența și încrederea în ceilalți sunt rezervate doar primei perioade a vieții? În această carte, Daniel Stern integrează studii clinice și experimentale, pentru a-și susține perspectiva revoluționară asupra vieții emoționale și sociale a copiilor foarte mici, cu implicații extrem de extinse în toate domeniile psihologiei și psihoterapiei. El pune subiectivitatea și intersubiectivitatea în centrul investigației psihologice, formulează o nouă teorie a sinelui - scoțând în evidență un sine emergent, un sine central, un sine subiectiv și unul verbal - și face legături între această nouă teorie și problemele terapeutice importante. Cartea de față reprezintă o lectură esențială pentru psihologi, psihoterapeuți și pentru toți cei interesați de psihologia copilului și de dezvoltarea personalității umane.





extinde
 

Detalii produs

Autor: Daniel N. Stern

Traducător: Vlad Vedeanu

Data apariției: septembrie 2019

Titlu original: The Interpersonal World Of The Infant: A View from Psychoanalysis and Developmental Psychology

ISBN: 978-606-40-0688-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 480

Limbă: Română

Dimensiuni: 16x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

 

Opinii editoriale

Progresul cunoașterii în domeniul dezvoltării umane a revoluționat modul în care înțelegem bebelușii și copiii mici, cu implicații extinse în teoria și practica clinică. Atât în calitate de clinician, dar și ca cercetător imaginativ, Dan Stern a fost în primele rânduri ale celor care au determinat aceste progrese. Această carte splendidă va fi primită cu bucurie de orice clinician.

Dr. John Bowlby, Clinica Tavistock

O carte importantă, scrisă de un cercetător și clinician de frunte. Daniel Stern combină abordarea clinică cu cea experimentală, explorând importanța crucială pe care o are experiența timpurie în stabilirea scenei pentru o dezvoltare optimă sau pentru periclitarea viitorului copilului. Și pentru a realiza acest lucru, el aduce împreună idei din cercetările asupra bebelușilor, din psihanaliză și din dezvoltarea copilului.

Dr. T. Berry Brazelton, Harvard Medical School