TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
De ce facem lucrurile pe care le facem DP-JOL-DCFLPC-21-N-001
De ce facem lucrurile pe care le facem
Vezi
galerie

De ce facem lucrurile pe care le facem

de Joel Levy

Id: #373797

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

De ce facem lucrurile pe care le facem – Psihologia pe scurt oferă o inițiere fascinantă în știință. Adulții, care au uitat atât de mult din anii lor de școală, se vor bucura, de asemenea, de această carte antrenantă, fie că citesc un capitol sau două în timp ce călătoresc sau dacă ajung să citească întreaga carte dintr-o dată.

 

Modul în care funcționează mintea umană continuă, de secole, să fascineze. Poate acesta este motivul pentru care Joel Levy, prin această carte scrisă într-un limbaj prietenos, explică, pe înțelesul tuturor, studii și teorii fundamentale din psihologie.

 

De ce facem lucrurile pe care le facem – Psihologia pe scurt atrage, cu siguranță, orice persoană interesată să descopere modul în care funcționează mintea umană și modul în care interacționăm cu cei din jurul nostru.

 

Cum arată o amintire? Poate gândi o mașină? De ce sunt unii timizi? Este mai bine să nu simți atât de mult? Toate aceste întrebări sunt esențiale pentru studiul psihologiei și au tulburat mintea unora dintre cei mai mari gânditori ai civilizației umane.

 

Funcționarea minții a fascinat omenirea de secole, dar de multe ori teoriile sunt atât de complexe încât pentru mulți este aproape imposibil să aibă o idee clară a conceptelor. Cu fiecare secțiune împărțită în conceptele, problemele și argumentele-cheie, luând în considerare modul în care aceste idei influențează modul în care trecem cu toții prin viața noastră de zi cu zi, De ce facem lucrurile pe care le facem – Psihologia pe scurt va demitifica și ilumina acest subiect fascinant. 



Alte titluri pentru JoelLevy (autor):
Boost Your Brain (2018) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Joel Levy

Data apariției: mai 2021

ISBN: 978-606-048-345-8

EAN-13: 5948495005153

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 192

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Didactica Publishing House