TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Bărbați care nu pot iubi PH-JSS-BRCNPI-18-N-001
Bărbați care nu pot iubi
Vezi
galerie

Bărbați care nu pot iubi

de Steven Carter, Julia Sokol

Titlu apărut în colecția Familia. Philobia la Philobia

Id: #256067

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Te afli de câţiva ani într-o relaţie pe care o consideri stabilă, iar partenerul tău nu ia nicio decizie în ceea ce priveşte viitorul vostru împreună? În pofida eforturilor tale de a anima viaţa de cuplu, el are o atitudine care bate mai degrabă în retragere? Atunci trebuie să ştii că este foarte posibil să ai de-a face cu un bărbat care nu numai că se teme să îşi ia un angajament, dar suferă şi de o adevărată fobie faţă de ideea de implicare. 

Învaţă cum să identifici fobia faţă de angajamente, cum să te protejezi şi cum să treci peste descurajare, ce trebuie să faci şi ce nu, dar şi cum să îţi consolidezi stima de sine, astfel încât să nu îţi iroseşti viaţa lângă cineva căruia ideea de a trăi împreună fericiţi până la adânci bătrâneţi îi declanşează o stare de teroare autentică. 

Te vei regăsi cu siguranţă în zecile de poveşti de viaţă, desprinse din mii de ore de terapie, care te vor ajuta să-ţi găseşti drumul spre fericirea meritată. Păstrează-ţi mereu o doză de independenţă, nu uita cine eşti şi cât valorezi şi preocupă-te la modul sănătos şi de propriile tale nevoi!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Steven Carter, Julia Sokol

Data apariției: septembrie 2018

ISBN: 978-606-8560-70-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 312

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Philobia

Teme: cuplu