TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Educația chineză azi CO-ZHY-EDUCCA-19-N-001
Educația chineză azi
Vezi
galerie

Educația chineză azi

de Zhu Yongxin

Id: #264714

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Sper […] ca această carte să joace rolul unei punți între pedagogii din China și cei din străinătate și, totodată, să îngăduie unui număr și mai mare de cercetători să exploreze problematica educației din China, căci educația reprezintă un domeniu de larg interes în întreaga lume, dar și foarte sensibil. Să ne străduim împreună pentru un viitor mai bun al educației!

„Cea mai importantă sarcină a educației este modelarea naturii umane, formarea unei personalități admirabile. Numai astfel oamenii își vor putea clădi o viață mai bună și vor putea construi o societate minunată. De aici ar trebui să pornească evaluarea calității educației și tot de aici ar trebui să pornim în promovarea unei reforme a educației.”

„Orice națiune ar trebui să fie binecuvântată cu o educație ideală. În felul acesta, oricine ar avea dreptul de a primi educație pe parcursul întregii vieți, s-ar putea bucura de cele mai frumoase lucruri de pe fața pământului și ar putea trăi în liniște și pace pentru totdeauna.”

„Educația ideală ar trebui să atingă o astfel de măreție, încât să-i dea fiecărui elev speranțe de viață, să-i permită fiecărui profesor să cunoască bucuria evoluției și să-i ofere fiecărui părinte posibilitatea de a se bucura de succesul copilului său.”

Zhu Yongxin

extinde
 

Detalii produs

Autor: Zhu Yongxin

Traducător: Luminiţa Bălan

Data apariției: septembrie 2019

ISBN: 978-606-793-645-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 352

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint

Teme: societate