TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Manifestul educaţiei 205500039809
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Manifestul educaţiei

Andy Szekely
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Manifestul educației de Andy Szekely este un punct de vedere despre sistemul de educație din România – numit aici „acest gigant...
Vezi mai multe detalii
Titluri conţinute:
Ediția a II-a
ISBN: 205500039809
Dimensiuni: 15x21 cm
Tip copertă: Paperback brosat
Altele produse autor:

Manifestul educaţiei
Mai multe despre carte
Descoperă cartea Manifestul educaţiei de Andy Szekely apărută la editura Act și Politon

Manifestul educației de Andy Szekely este un punct de vedere despre sistemul de educație din România – numit aici „acest gigant muribund” - și totodată o chemare la acțiune pentru toți cei implicați în el, din afara sau din interiorul lui, pentru a schimba ceva.

Părinții sunt sfătuiți să devină mentori pentru copiii lor, dezvoltându-se mai întâi pe ei înșiși, iar profesorii sunt chemați să ofere copiilor cât mai mult în condițiile în care sistemul educațional autohton este depășit și învechit, apelând la metode și tehnici moderne de predare. Atât părinții, cât și elevii mai mari, dar și profesorii vor găsi pe parcursul cărții câteva resurse utile pentru a le facilita copiilor procesul de învățare.

Cu alte cuvinte, aceasta este o carte despre sistemul românesc de învățământ privit ca o „ecuație” cu 3 elemente importante: școala (dascălii), copiii și adulții, și cum ar trebui rezolvată această ecuație astfel încât fiecare dintre cele trei părți implicate să aibă ceva de câștigat.

Prin urmare, atât timp cât școala românească, mult rămasă în urmă, nu poate face față rolului de a-i educa pe copiii noștri să se descurce în vremurile actuale, părinții sunt cei care trebuie să își asume la modul cel mai serios rolul de mentori pentru copiii lor. Astfel ei trebuie să devină modele pentru copii și să îi învețe pe aceștia cum să învețe, să le dezvolte inteligențele multiple și să îi implice atât cât este posibil în sisteme de educație alternative.

Data apariției: iulie 2020
Editura: Act și Politon
Pagini: 256
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
sistem educațional, schimbare, dezvoltare, părinți, mentor
Andy Szekely - Autor
Andy Szekely este speaker, autor și antreprenor, pasionat de dezvoltare personală, persuasiune și leadership. De peste două decenii ține prezentări și discursuri motivaționale pentru grupuri de la 3 la 3000 de oameni, inclusiv alături de speakeri internaționali de succes - Robin Sharma, Brian Tracy, Bob Proctor, Martin Lindstrom, Dr. Oz, Neale Donald Walsch, John Gray sau John Maxwell.
AFLĂ MAI MULTE
Vezi toate produsele
Opinia cititorilor