TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Proiectul România. Gânduri, idei, însemnări RA-MAS-PRRGIN-13-N-001
Proiectul România. Gânduri, idei, însemnări
Vezi
galerie

Proiectul România. Gânduri, idei, însemnări

de Marius Stoian

Id: #236036

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

"Ca veteran al think-tankurilor internaţionale, pot confirma că se resimte acut necesitatea formării şi promovării unei noi generaţii de analişti cu anvergură strategică. Trimiterea oarecum forţată la reuniunile de elită a unor reprezentanţi români doar în baza funcţiei pe care, pentru moment, o ocupă trezeşte nedumerire de cum deschid gura. Ne trebuie oameni care să fie invitaţi pentru capacitatea lor dovedită de a participa util la marile dezbateri. Clubul România este unul dintre puţinele locuri unde se poate produce decantarea firească a talentelor naţionale."

Sergiu Celac, Ambasador

extinde
 

Detalii produs

Autor: Marius Stoian

Data apariției: octombrie 2013

ISBN: 9786066095587

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 224

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x21,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: RAO

 

Opinii editoriale

"Personal, l-am văzut pe Marius Stoian în special în acţiune concretă, în eficienţa relaţionării cu personalităţi din mediile culturale, sociale şi politice. Această lucrare de eseuri ne arată o "mişcare" a sa, la fel de dinamică şi substanţială, în spaţiul ideilor. Cu această carte, "Proiectul România", Marius Stoian se arată a fi şi un profesionist al reflecţiei."

Acad. Thierry de Montbrial, preşedintele Institutului Francez de Relaţii Internaţionale, membru Steering Comitee Bilderberg