TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Mediamorphosis. Să înțelegem noile media ID-ROF-MESNNM-04-N-001
Mediamorphosis. Să înțelegem noile media
Vezi
galerie

Mediamorphosis. Să înțelegem noile media

de Roger Fidler

Id: #227487

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Marea nedumerire a acestui deceniu sunt noile media. Ce sunt acestea, se intreaba in egala masura oamenii si companiile. Exista ceva ce oamenii isi doresc de la media pe care nivelul sau actual saturat nu il ofera? Ce forma va lua? Poate o industrie a noilor media sa fie construita, iar daca da in cit timp? Si intrebarile ar putea continua la nesfirsit.
Astazi se fac bani din noile media. Dar ei se fac de catre impresari, organizatori de conferinte, avocati si alte citeva categorii printre care o mina de scriitori ce promit raspunsuri. Roger Fidler, in a sa Mediamorphosis: sa intelegem noile media, este autorul care se apropie cel mai mult de raspunsurile la intrebari.
Dilema de azi a noilor media este internetul. Acesta este scump la accesare, primitiv din punct de vedere artistic, cumplit de lent si suprapopulat cu mizerii. Dar este minunat. internetul da glas celor care nu dispun de o frecventa de radio sau televiziune ori de o tipografie. El depaseste frontierele; in vreme ce unii sustin ca este o sursa de dezbinare, daca privim lucrurile la nivel global, el este o sursa de unitate. Internetul da la o parte „barierele de acceptare” in lumea afacerilor; astazi, media e extrem de scumpa, dar cu putini bani si ceva ingeniozitate aveti sansa de a putea demara o afacere pe internet care, in clipa lansarii, este distribuita la nivel international. Fara a fi nevoie sa cumparati teren, sa construiti sedii si sa instalati echipamente costisitoare, niste investitii modeste in programare si marketing, cu o frecventa progresiva, sunt de ajuns.

Sursă: idea

extinde
 

Detalii produs

Autor: Roger Fidler

Traducător: Izabella Badiu

Data apariției: mai 2004

Titlu original: Mediamorphosis : Understating New Media

ISBN: 973-7913-30-2

EAN-16: 9737913302

Copertă: Paperback

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Idea Design