TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Drogurile din farfuria oamenilor obișnuiți, despre care nu vrea nimeni să aflăm (Vol. 18) IN-JVE-SXDDFO-19-N-001
Drogurile din farfuria oamenilor obișnuiți, despre care nu vrea nimeni să aflăm (Vol. 18)
Vezi
galerie

Drogurile din farfuria oamenilor obișnuiți, despre care nu vrea nimeni să aflăm (Vol. 18)

de Jakob van Eriksson

Titlu apărut în colecția Secolul XX la Integral

Id: #263328

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Fără să știm, am devenit dependenți de o serie de droguri chiar mai puternice decât cele convenționale: monoglutamatul de sodiu bate alcoolul sau tutunul, iar zahărul – ei bine, da, zahărul! – surclasează cafeaua, medicamentele cu și fără prescripție sau, chiar, metamfetaminele. Ne drogăm în permanență și ne place tot mai mult asta!

 

Dacă bunicii sau străbunicii noștri ar mânca tot ce mâncăm noi azi, ar muri pe loc! Lista minunățiilor interzise: E-uri și alte bunătăți; infamul dar fabulosul monoglutamat de sodiu; zahărul, drogul alb suprem, care bate cocaina; cola, care e genială dacă vrei să speli motorul sau să cureți rugina?… Într-o lume stresantă și obositoare, energizantele te scot de tot din amorțeală


Cele 10 Porunci sau cum să te aperi de mâncarea „ciudată”: Nu mânca nimic din ceea ce nu poți pronunța! Nu mânca nimic din ceea ce bunicii tăi nu cunoșteau! Nu mânca nimic care conține ingrediente pe care un copil de 7-8 ani nu și le poate reprezenta! Nu mânca nimic din ceea ce are pe etichetă mai mult de 5-6 ingrediente! Nu mânca nicio mâncare gata preparată care are termen de expirare mai lung de trei zile! Nu mânca niciun aliment procesat (de pildă, mezeluri) care are termen de expirare mai lung de șapte zile! Nu mânca niciun aliment procesat din care, dacă înlături folia de protecție, se scurge apă sau orice fel de lichid! Nu mânca fructe care nu putrezesc! Nu mânca produse al căror nume sună la fel în multe limbi! Nu mânca nimic din ceea ce beneficiază de reclamă constantă la televizor!

 

Istoria nu mai este demult, pentru nimeni, ceea ce scrie în manualele de istorie sau, în orice caz, nu doar ceea ce consemnează, părtinitor, acestea.

 

Atât de aproape de noi dar atât de departe de... adevăr, Secolul XX a fost, poate, cel care a născut cele mai mari mistificări istorice și cel în care istoria nu a fost doar trunchiată și „coafată” pe ici, pe colo, prin părțile mai mult sau mai puțin esențiale, ci chiar de-a dreptul amputată neconcesiv, deformată grotesc și mistificată grosolan, în slujba unei ideologii totalitare sau a alteia, a unui dictator sau a unui grup de interese oculte, dominând din înălțimile puterii absolute o țară, un popor, un grup etnic, cultural sau lingvistic, un continent sau însăși Planeta!

 

O propagandă bine hrănită de fonduri secrete, de proveniență incertă dar de dimensiuni colosale, a tratat majoritatea demistificărilor drept ridicole „teorii ale conspirației”, niște biete gogorițe scornite de niște oameni aflați într-o avidă căutare a senzaționalului.

 

Cred că a sosit timpul să încercăm să punem în ordine o multitudine de informații disparate și fragmentare pentru a încerca să reclădim, dintr-un puzzle ciudat, istoria adevărată a veacului trecut!



Alte titluri pentru Jakobvan Eriksson (autor):
Adevăruri teribile despre cele două Războaie Mondiale și cei care au stat în spatele lor (Vol. 1) (2024) ,
CIA, KGB, Securitatea – legături secrete (Vol. 8) (2023) ,
Istorii interzise descoperite în arhivele secrete ale lumii (Vol. 9) (2024) ,
Teorii ale conspirației. Cine a provocat marile catastrofe „naturale” care au schimbat fața Pământului (Vol. 13) (2024) ,
Experimentul Philadelphia și alte programe militare secrete care demonstrează că viitorul a început ieri (Vol. 14) (2024) ,
Al Treilea Război Mondial în formă continuată – Blestemul Apocalipsei moderne (Vol. 17) (2019) ,
Președinții americani... Iubirile președinților americani (2023) ,
Președinții americani... Marile secrete ale președinților americani (2023) ,
Președinții americani... Războaiele președinților americani (2023) ,
Președinții americani... Aventurile președinților americani (2023) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Jakob van Eriksson

Data apariției: aprilie 2019

ISBN: 978-606-992-286-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 152

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Integral

Teme: secret