TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Isis. Negustorii de oameni CO-LON-ISINDO-16-N-001
Isis. Negustorii de oameni
Vezi
galerie

Isis. Negustorii de oameni

de Loretta Napoleoni

Titlu apărut în colecția Corint Istorie la Corint

Id: #246770

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Colecția Corint Istorie continuă seria de volume construite în jurul grupării teroriste ISIS, cu noul volum ISIS – Negustorii de oameni. Refugiați, răpiri și afaceri de miliarde de Loretta Napoleoni.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Loretta Napoleoni

Traducător: Mihai Drumur

Data apariției: noiembrie 2016

ISBN: 978-606-793-067-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint

 

Opinii editoriale

ISIS. Negustorii de oameni păstrează aceeași remarcabilă viziune cu care Loretta Napoleoni ne-a obișnuit. Autoarea dezvăluie lumea ascunsă în care inteligența umană este pusă în slujba falselor idealuri, în care terorismul, spolierea, traficarea și exploatarea semenilor fuzionează într-un păienjeniș secret de înțelegeri, complicități și înșelăciuni, de fapt o mașinărie de produs bani și putere. Un păienjeniș care dezumanizează deopotrivă victimele și agresorii.” 

Mihai -Răzvan Ungureanu

„Într-o captivantă relatare, prin cercetarea cazurilor individuale și a fenomenului în general, Loretta Napoleoni prezintă metodele brutale de răpire și trafic de persoane și dezvăluie afacerile nemiloase puse la cale de teroriști.” 

Gleebooks Cleaner

„Traficanții storc până la 100 de milioane de dolari pe lună de la mii de familii disperate. Ei sunt creația noastră. Ei sunt urmarea firească a colapsului industrial și a distrugerilor. Ei sunt produsul statelor eșuate și al haosului. Dorința nestăvilită a acestor prădători umani nu se va opri la răpiri și trafic de persoane.” 

Chris Hedge, fost șef al biroului pentru Orientul Mijlociu al The New York Times