TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Adolf Hitler. Colecția Cei mai răi oameni din istorie NI-JBJ-AHCCMR-19-N-001
Adolf Hitler. Colecția Cei mai răi oameni din istorie
Vezi
galerie

Adolf Hitler. Colecția Cei mai răi oameni din istorie

de James Buckley JR.

Id: #258742

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cu ajutorul acestei cărţi din seria de non-ficţiune dedicată celor mai răi oameni din istorie, puteţi arunca o privire în culisele vieţii unui personaj considerat printre cele mai cumplite care au trăit vreodată.

Fără îndoială că pe lista celor mai răi oameni din toate tim­purile se află şi Adolf Hitler. Nimeni nu ar fi prezis că tânărul Adolf, fiul unui funcţionar guvernamental de rang inferior, va deveni liderul a milioane de germani şi una dintre cele mai dispreţuite personalităţi ale secolului XX.

Hitler şi-ar fi dorit să ajungă artist, dar nu a putut să urmeze cursurile unei facultăţi de artă. Acest episod nu a fost decât unul dintr-un lung şir de evenimente care l-au înfuriat. Iar pe măsură ce furia i s-a intensificat, i-a crescut şi ura, până când n-a mai rămas loc pentru nimic altceva.

Când Hitler a intrat în politică, s-a trezit înconjurat de oameni care îi împărtăşeau ideile, îi ascultau declamaţiile pătimaşe, îi acceptau cu bucurie orice decizie şi îi aplaudau fiecare cuvânt.

Dar de ce oamenii l-au urmat şi i-au permis să-şi pună în practică toate planurile? De ce politicile lui au fost atât de fascinante pentru unii? Şi cum de a fost Adolf Hitler atât de popular? Aflaţi răspunsurile la aceste întrebări cu ajutorul cărţii de faţă, care aruncă o privire mai profundă asupra vieţii lui Adolf Hitler.

extinde
 

Detalii produs

Autor: James Buckley JR.

Data apariției: ianuarie 2019

ISBN: 978-606-38-0266-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 216

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Niculescu

Teme: nazism, război