TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Genghis-han și nașterea lumii moderne CO-JAW-GEINLM-17-N-001
Genghis-han și nașterea lumii moderne
Vezi
galerie

Genghis-han și nașterea lumii moderne

de Jack Weatherford

Titlu apărut în colecția Corint Istorie la Corint

Id: #249780

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Comandă acum online cartea Genghis-han și nașterea lumii moderne din colecția Corint Istorie aparută la editura Corint.

Armata mongolă condusă de Genghis-han a cucerit mai multe teritorii și a subjugat mai multe popoare, în douăzeci și cinci de ani, decât au reușit romanii în patru sute. Pretutindeni în acest vast imperiu, mongolii au influențat dezvoltarea fără precedent a schimburilor culturale, au extins rețeaua comercială și au fost motorul unei renașteri a civilizației. Om cu vederi infinit mai progresiste decât omologii săi europeni și asiatici, Genghis-han a abolit tortura, a conferit libertate deplină tuturor cultelor religioase și a anulat privilegiile aristocrației specifice sistemelor feudale. Începând cu povestea ascensiunii lui din sânul unei culturi tribale și încheind cu explozia de civilizație declanșată de Imperiul Mongol, această excepțională lucrare de istorie revizionistă este o veritabilă epopee despre nașterea lumii moderne.

Citește cartea Genghis-han și nașterea lumii moderne și descoperă uluitoarea poveste a modului în care un personaj extraordinar, răsărit dintr-un colț îndepărtat de lume, a construit un imperiu și, prin el, a condus întreaga lume spre era modernă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jack Weatherford

Traducător: Alina Popescu

Data apariției: august 2017

ISBN: 9786067931259

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 480

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint

 

Din blogul Cartepedia

Dragoș-Andrei Preutescu Dragoș-Andrei Preutescu

,,Timpul aduce noi teorii și noi descoperiri despre felul în care lumea modernă s-a născut. Ce este lumea modernă? Răspunsurile le putem căuta în diferite perioade istorice, dar antropologul Jack Weathe......“

citește mai mult