TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ciocnirea lumilor DA-IMV-CIOCNL-21-N-001
Ciocnirea lumilor
Vezi
galerie

Ciocnirea lumilor

de Immanuel Velikovsky

Id: #371355

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Viziunea originală și îndrăzneață a istoriei Pământului. O dramă cosmică
 

Descriere produs

Această carte a fost găsită deschisă pe biroul lui Albert Einstein după trecerea lui în neființă. Tuturor celor care au întrebări despre evoluția Pământului, istoria umanității, tradiții, religii, mitologie sau despre lumea în care trăim, Ciocnirea lumilor e o lectură obligatorie!


Este adevărată afirmația că Pământul a fost bulversat de cataclisme fără precedent? De ce oceanele au suferit deplasări masive, iar junglele s-au transformat în deșerturi? Cum se explică prezența mamuților în Siberia – congelați instantaneu în timp ce mâncau liniștiți – dat fiind faptul cunoscut prin examinarea lor, că trăiau în zone cu climă temperată? Și de ce au fost ștersi de pe fața pământului dintr-o singură lovitură? De unde vin palmierii recuperați la Polul Nord? De când numărul 13 aduce ghinion? Cum se explică faptul că papirusul Ipuwer, la fel ca și o serie de texte aztece, chineze și maiașe, confirmă textul biblic despre cele zece molime abătute asupra Egiptului?

 

De ce această lucrare este cea mai combătută, cea mai controversată și mai cenzurată în istoria editorială mondială a tuturor timpurilor? Dr. Immanuel Velikovsky răspunde la aceste întrebări într-o manieră atât de revoluționară, încât recepția ei a cauzat un șoc intelectual. Pregătiți-vă să o citiți dintr-o suflare!

 

Ciocnirea lumilor este una din cele mai importante și controversate lucrări de la Galileo încoace. Velikovsky prezintă publicului rezultatele celor zece ani de cercetări interdisciplinare, pune bazele catastrofismului modern bazat pe mărturiile strămoșilor noștri, zguduie doctrina uniformismului geologic precum și teoria evoluției lui Darwin, rearanjează părerile despre istoria sistemului nostru stelar, a Pământului și a umanității pe o nouă structură, cauzând ecouri ce se aud și în prezent.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Immanuel Velikovsky

Traducător: Nicolae Constantinescu

Data apariției: aprilie 2021

Titlu original: Worlds in Collision

ISBN: 978-973-1965-51-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 392

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Daksha

Teme: secret, curiozitate, natură

 

Opinii editoriale

Printre lucrările generale de non-ficțiune, Ciocnirea lumilor a fost depășită în vânzări de o singură carte: Biblia. Velikovsky a devenit epicentrul unui cutremur literar.

New York Times Book Review

O lectură mai fascinantă decât orice altceva din categoria non-ficțiune. E absolut originală și convingătoare.

Pittsburgh Press

Această carte zdruncină gândirea obișnuită din temelii. De la Originea speciilor lui Darwin nu a mai existat vreo idee atât de originală, controversată și surprinzătoare prin implicațiile sale.

Miami Herald

După părerea mea, concentrarea legendelor adunate de Immanuel Velikovsky este stupefiantă! Chiar dacă numai 20% din concordante ar fi reale, tot există ceva important de explicat.

Dr. Carl Sagan