TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Psihotronica și Metacontactul PR-EMS-PSIHIM-17-N-001
Psihotronica și Metacontactul
Vezi
galerie

Psihotronica și Metacontactul

de Emil Străinu

Titlu apărut în colecția New Illuminati Files la Prestige

Id: #249692

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Această carte nu conține rețete de magie sau desco­periri științifice. Aici nu vei găsi termeni tehnici și nici secrete din învățăturile ezoterice.
Conținutul acestei cărți este alcătuit din materialele activității ofițerilor superiori ai KGB-ului, care și-au făcut datoria asigurând paza și protecția oamenilor de stat și savanților militari din Ministerul Apărării din Rusia, în perioada 1991-2009.
Cartea oferă cititorului o înțelegere mai profundă a problemelor acelora care vor să afle mai multe despre cum sunt făcute legile, după care funcționează societatea contemporană.
Cartea relatează, într-o formă accesibilă, despre cum pot fi, cu ajutorul metodelor actuale de obținere a informației, prognosticate o serie de evenimente și, în funcție de acestea, cum se organizează propriile acțiuni, în sensul larg al cuvântului.
De asemenea se prezintă tehno­logiile și metodele utilizate de profesioniștii în domeniul serviciilor de escortă, atât în cadrul instituțiilor de stat, cât și în domeniul privat.
În acest context, noțiunea de „fosti profesionisti” nu există.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Emil Străinu

Data apariției: iulie 2017

ISBN: 978-606-8863-10-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Prestige

Teme: societate