TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Povestea Palatului Elisabeta
Vezi
galerie

Povestea Palatului Elisabeta

de A.S.R. Principele Radu

Titlu apărut în colecția Cărţi Regale la Curtea Veche

Id: #374854

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O plimbare în cuvinte, ilustrată cu un bogat material fotografic, atât prin încăperile și grădina Palatului Elisabeta, cât și prin istoria recentă a locului, cu Alteța Sa Regală Principele Radu al României drept ghid și povestitor.


De două decenii încoace, învăț să trăiesc în Palatul Elisabeta, învăț să îl prețuiesc și să îl înțeleg și știu că am reușit, alături de părinții mei și, apoi, împreună cu soțul meu, să punem amprenta noastră înăuntrul lui, în spiritul continuității Coroanei și a tradiției românești. Cu toate acestea, oricât de mult vom munci și trăi în el, chiar până la sfârșitul vieții, nu suntem decât niște păstrători ai lui.“ –  Majestatea Sa Margareta a României

extinde
 

Detalii produs

Autor: A.S.R. Principele Radu

Fotograf: Alexandru Chiriţă, Daniel Angelescu

Data apariției: iunie 2021

ISBN: 9786064409881

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 168

Limbă: Română

Dimensiuni: 21x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: curiozitate, Monarhie

 

Opinii editoriale

Palatul Elisabeta merită din plin să-i fie dedicat un album, fiind una dintre cele mai simbolice și mai cu vocație clădiri din București. El este o oază de liniște în plin centru al unei capitale europene.

Majestatea Sa Margareta a României

Sper că românii își dau seama cât sunt de norocoși să aibă în generația prezentă a tradiției regale o atât de rară fuziune a Europei Occidentale cu cea Răsăriteană, a vechiului cu noul, a formalismului cu inteligența spontană. Discuțiile noastre au scos la lumină grija cuplului regal pentru trecutul națiunii și al continentului, combinată cu un umanism vizionar îndreptat către viitor.

Roger Griffin
A.S.R. Principele Radu
A.S.R. Principele Radu
Autor

A.S.R. Principele Radu s-a născut la 7 iunie 1960, la Iași, ca fiu al prof. dr....

vezi autor