TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Waffen-SS. Armata lui Hitler în război RA-ADG-WALHNR-20-N-001
Waffen-SS. Armata lui Hitler în război
Vezi
galerie

Waffen-SS. Armata lui Hitler în război

de Adrian Gilbert

Id: #316586

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Prima istorie militară completă, acoperind cei peste cincizeci de ani de existență a celebrei și infamei armate personale a lui Hitler – Waffen-SS –, este oferită cititorilor de Adrian Gilbert, istoric important, cu numeroase premii obținute și apreciat autor de bestselleruri.
Waffen-SS s-a constituit în una dintre cele mai temute organizații de luptă din secolul XX. Formată inițial ca o gardă de protecție pentru Adolf Hitler, aceasta a devenit aripa militară a SS, sub conducerea lui Heinrich Himmler, și un element-cheie al statului nazist, cu cei aproape
900 000 de bărbați care s-au înscris în rândurile sale. Waffen-SS a jucat un rol crucial în promovarea scopurilor celui de-al treilea Reich. Pe parcursul scurtei sale istorii, diviziile militare de elită ale Waffen-SS au dobândit o reputație de excelență, dar faimoasele succese de pe câmpurile de luptă au fost acompaniate, în toate împrejurările, de numeroase atrocități și infamii la adresa soldaților și civililor din teritoriile ocupate. 

Cartea Waffen-SS: Armata lui Hitler în război a lui Adrian Gilbert reprezintă o istorie militară definitivă, completă a Waffen-SS și a personalităților care au condus-o pe front sau în afara acestuia. Himmler, Sepp Dietrich, Otto Skorzeny și mulți alții s-au ocupat atât de instruirea armată a acestor formațiuni de elită, cât și de perspectiva ideologico-politică din care priveau ei lumea. În același timp, descoperim o adevărată cronică a tuturor campaniilor și luptelor la care Waffen-SS a participat, dobândind faimă și respect inclusiv din partea adversarilor.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Adrian Gilbert

Traducător: Iris Manuela Anghel

Data apariției: august 2020

ISBN: 978-606-006-406-0

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 562

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: RAO