TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Zen în arta arcului japonez/Zen in the art of archery (ediției bilingvă română - engleză) PC-EUH-ZNAAJI-20-N-001
Zen în arta arcului japonez/Zen in the art of archery (ediției bilingvă română - engleză)
Vezi
galerie

Zen în arta arcului japonez/Zen in the art of archery (ediției bilingvă română - engleză)

de Eugen Herrigel

Id: #318354

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Publicat și tradus în decursul timpului de nenumărate ori, textul filosofului german Eugen Herrigel, prezentat inițial ca prelegere la Societatea Germano-Japoneză din Berlin în 1936, a stârnind interesul publicului cititor din întreaga lume. În 1956 a apărut ediția în engleză sub titlul Zen in the art of archery, text ce stă la baza traducerii în limba română a prezentei ediții. Acest text clasic despre filosofia estului este o poveste fermecătoare și relevantă despre relația elev-maestru, despre Zen în artele marțiale japoneze și, nu în ultimul rând, despre experiența individuală în dobândirea cunoașterii Zen, oferind cititorului o relatare onestă a modului în care autorul înțelege să împărtășească cunoștințele sale practice, dobândite în învățarea Artei Arcului Japonez de la renumitul Maestru Awa Kenzo. Cu toate acestea, cartea nu reprezintă un ghid de practică în arta tragerii cu arcul, ci, mai degrabă, poate fi considerată un ghid de învățare și perfecționare în principiile Zen, prezentat într-o manieră romanțată.

Dedicată deopotrivă practicanților Kyūdō, cât și non-practicanților, realizată într-un tiraj limitat de 150 de exemplare, cartea etalează o grafică elegantă și conține un certificat numerotat cu roșu de la 001-150, fapt ce transformă fiecare exemplar al acestei ediții într-un obiect de colecție.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Eugen Herrigel

Data apariției: noiembrie 2020

ISBN: 9786069508381

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 128

Limbă: Engleză, Română

Dimensiuni: 14x23 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Pro Cultura

 

Din blogul Cartepedia

Bianca Ioan Bianca Ioan

,,O carte mărturie despre o călătorie în Japonia. Ne întoarcem în mijlocul secolului XX și ne imaginăm cum un german, cu 3 ani înainte de războiul cel mare, pleacă în Japonia să caute legătura dintre st......“

citește mai mult