TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Natura ca Profesor. Ecotehnologii (Vol. II) O nouă înțelegere asupra legilor naturii VI-VIS-NCPEVI-13-P-001
Natura ca Profesor. Ecotehnologii (Vol. II) O nouă înțelegere asupra legilor naturii
Vezi
galerie

Natura ca Profesor. Ecotehnologii (Vol. II) O nouă înțelegere asupra legilor naturii

de Viktor Schauberger

Titlu apărut în colecția Ştiinţe de frontieră la Vidia

Id: #223939

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ecotehnologii, seria de patru volume publicată de Callum Coats, cuprinde studiile lui Viktor Schauberger despre apă, sol, copaci şi fertilitate, dar şi aplicaţii practice extraordinare pentru a conlucra cu natura şi pentru a genera free energy.


Fenomene stranii, atrăgătoare, dar și înfricoșătoare. Observații pe care Viktor Schauberger a avut șansa să le facă în timpul petrecut în mijlocul naturii. Neobișnuit, dar în mod cert real. Ce se petrece în natură? Ce efecte necunoscute declanșăm din cauza propriei ignoranțe și cum putem opri acest proces trist al distrugerii ritmurilor naturale? Nimeni în afară de Viktor Schauberger, acest vrăjitor al apei, nu este mai în măsură să ofere soluții practice problemelor cu care ne confruntăm - catastrofe nemaiîntâlnite, tot mai violente şi mai extinse: tornade, ploi torenţiale, inundaţii, secetă, cutremure, căderi de zăpadă în anotimpuri nepotrivite şi valori termice extreme. A simți natura înseamnă a ne vindeca – pe toate nivelurile, căci în absența unui ritm natural sănătos, orice altceva legat de sănătatea noastră fizică, psihică și emoțională este imposibil de realizat.

„Trebuie”, aşa cum spune Viktor Schauberger, „să percepem lumea nu ca pe o acţiune, ci ca pe o reacţiune”, pentru că numai aşa vom putea să ajungem la adevăratele cauze ale lucrurilor şi să înţelegem pericolele care ne ameninţă astăzi.





extinde
 

Detalii produs

Autor: Viktor Schauberger

Ediţie îngrijită de: Callum Coats

Data apariției: februarie 2013

Copertă: Paperback

Număr pagini: 232

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Vidia

 

Loc în topurile Cartepedia