TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Peter 2.0
Peter 2.0
Vezi
galerie

Peter 2.0

de Peter B Scott-Morgan

Titlu apărut în colecția Self Help la Lifestyle

Id: #376180

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Aceasta este uimitoarea poveste adevărată a omului de știință Peter Scott-Morgan: el a devenit prima persoană din lume care, îmbinând umanitatea cu robotica, s-a transformat în cyborg uman: Peter 2.0.

 

Peter, strălucit om de știință, află că va pierde tot ce iubește. Soțul. Familia. Prietenii. Posibilitatea de a călători. Toate vor dispărea. Însă nu renunță. Jură că nu va lăsa să se întâmple asta și caută un nou început…


Peter are boala neuronală motorie, o afecțiune despre care află că-i va distruge celulele nervoase și îi va pune capăt vieții. Însă, folosindu-și cunoștințele științifice, mânat de speranță și dragoste, își învinge teama și disperarea și pornește pe un nou drum, care-i permite nu numai să supraviețuiască, ci și să facă progrese uluitoare. Cercetările sale în domeniul roboticii demonstrează că un diagnostic terminal este negociabil, lucru care va rescrie cu siguranță viitorul. Și va schimba lumea.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Peter B Scott-Morgan

Traducător: Dragoș Tudor

Data apariției: august 2021

ISBN: 978-606-789-261-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 352

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Lifestyle

 

Opinii editoriale

„Povestea lui Peter este una dintre cele mai convingătoare pe care le vei auzi vreodată. Îi îndemn pe toți să o citească.”

Stephen Fry, autorul bestellerului Mythos

„Sunt uluitoare optimismul, curajul și capacitatea lui Peter de a găsi soluții radicale la probleme care au pus în încurcătură cele mai strălucite minți din Marea Britanie.”

Daily Telegraph

„Scott-Morgan este cu adevărat unic. În felul în care își povestește dragostea, mai degrabă decât în detaliile tehnice ale transformării lui în cyborg, stă reușita cărții sale.”

The Times
 Peter B Scott-Morgan
Peter B Scott-Morgan
Autor

Dr. Peter B Scott-Morgan, expert în robotică și în dezvoltarea algoritmilor comp...

vezi autor