TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Clima se schimbă. Noi de ce nu putem?
Clima se schimbă. Noi de ce nu putem?
Vezi
galerie

Clima se schimbă. Noi de ce nu putem?

de Daisy Kendrick

Id: #381161

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Clima se schimbă, deci noi de ce nu ne putem schimba? La urma urmei, noi suntem generația schimbării. Gravita¬tea schimbărilor climatice nu lasă pe nimeni indiferent. Nu vom încerca să vă convingem că schimbările climatice există – noi deja știm acest lucru. Cartea doar vă oferă informații ușor de înțeles despre structurile care ne sufocă viitorul, menținând în același timp un sentiment de optimism și umanizând povestea climatică.

De la hainele pe care le cumpărați, materialele plastice pe care le folosiți și mâncarea pe care o consumați, până la înțelegerea modului prin care să valorificați puterea rețelelor sociale și a tehnologiei pentru a vă face auzite vocile și a cere acțiuni climatice, Daisy Kendrick, fondatoarea organizației Ocean Generation, împletește la un loc povești inspiraționale, statistici șocante și modificări ecologice ușor de făcut în viața de zi cu zi pentru a aborda schimbările climatice la nivel individual.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Daisy Kendrick

Traducător: Livia-Elena Győngyőși

Data apariției: august 2021

ISBN: 9786063805561

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 264

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Niculescu

 

Opinii editoriale

O carte ce trebuie citită – inspirațională și motivațională, plină de sfaturi practice pentru a face schimbări pozitive.

ZANNAVAN DIJK, blogger